Libnet.ro
UNICEF

13:15

Boris Johnson se plange ca UE il ameninta cu o blocada alimentara intre Marea Britanie si Irlanda de Nord

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Boris Johnson se plange ca UE il ameninta cu o blocada alimentara intre Marea Britanie si Irlanda de Nord

Premierul britanic Boris Johnson a acuzat vineri Uniunea Europeana ca il ameninta cu impunerea unei frontiere comerciale in Marea Irlandei si cu o blocada alimentara intre Marea Britanie si Irlanda de Nord, daca nu va fi de acord cu termenii sai in ceea ce priveste viitoarea lor relatie, relateaza Reuters, conform G4media. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul britanic sustine ca UE ameninta cu o blocada alimentara intre Marea Britanie si Irlanda de Nord

Boris Johnson, premierul Regatului Unit, a acuzat ca Uniunea Europeana ca ameninta cu impunerea unei granite comerciale la Marea Irlandeza si o blocada alimentara intre Marea Britanie si Irlanda Nord daca Lo.

Premierul britanic Boris Johnson acuza UE ca il ameninta cu o blocada alimentara

Premierul britanic Boris Johnson a acuzat Uniunea Europeana ca il ameninta cu impunerea unei frontiere comerciale in Marea Irlandei si cu o blocada alimentara intre Marea Britanie si Irlanda de Nord daca nu va fi de acord cu termenii sai in ceea ce.

De ce nu se teme UE de amenintarile lui Boris Johnson

Boris Johnson ameninta ca va tranti usa in nas UE daca nu se ajunge la un acord de liber schimb pana la jumatatea lunii octombrie, pentru punerea in aplicare inainte de termenul limita din 31 decembrie de iesire a Regatului Unit din Uniunea Europeana. Dar cei 27 nu par impresionati pentru ca dependenta Regatului Unit de piata comunitara este mai mare decat cea a statelor membre de cea britanica.

Brexit. Reuniune de urgenta UE-Londra dupa ce Boris Johnson a aruncat in aer negocierile

O reuniune de urgenta va avea loc, joi, la Londra, intre Uniunea Europeana si Regatul Unit cu privire la proiectul de lege britanic, care renunta partial la angajamentele asumate in cadrul Brexitului, a anuntat miercuri Comisia Europeana, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )