Libnet.ro
UNICEF

11:15

AstraZeneca a reinnoit contractul pentru birourile din Bucharest Business Park

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 AstraZeneca a reinnoit contractul pentru birourile din Bucharest Business Park

Producatorul farmaceutic AstraZeneca si-a reinnoit contractul de inchiriere pentru spatiul de birouri din Bucharest Business Park, detinut de CA Immo. JLL a reprezentat AstraZeneca in procesul de renegociere a tranzactiei, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Mesaje de 1 Decembrie pentru romanii din toata lumea. 33 de idei frumoase

Pe data de 1 Decembrie, se sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei. in aceasta zi, romanii sarbatoresc Marea Unire. in spirit de unitate si de patriotism, le putem trimite cu aceasta ocazie, mesaje de 1 Decembrie, romanilor din toata lumea. 33 de mesaje de 1 Decembrie pentru romanii de pretutindeni Iata 33 de idei frumoase, de .

Metrorex a semnat contractul pentru noile trenuri de metrou care vor circula pe Magistrala Drumul Taberei

Contractul de achizitie pentru noile trenuri de metrou ce vor circula pe Magistrala 5 Drumul Taberei a fost semnat intre Metrorex si Alstom, informeaza Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor MTIC).

Metrorex si Alstom au semnat contractul pentru achizitia a 13 trenuri noi, ce vor circula pe Magistrala 5

Miercuri, reprezentantii Metrorex si Alstom au semnat un contract in valoare de 103 milioane de euro, pentru achizitia a 13 trenuri noi, ce vor circula pe Magistrala 5. intelegerea a fost incheiata in prezenta.

STS implementeaza tehnologia blockchain pentru alegerile din 6 decembrie

Sistemele si aplicatiile informatice care vor fi utilizate la alegerile parlamentare din 6 decembrie, au implementata tehnologia blockchain, anunta STS. Sistemele dezvoltate de Serviciul de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )