Libnet.ro
UNICEF

07:30

Astrid Fodor poate deveni primar al Sibiului, dupa ce a castigat apelul in instanta!

Antena3 Antena3,
Astrid Fodor poate deveni primar al Sibiului, dupa ce a castigat apelul in instanta!

Primarul ales al Sibiului, Astrid Fodor, a fost validata in functie, marti, de Tribunalul Sibiu, care a judecat apelul la decizia Judecatoriei care, pe fond, a invalidat mandatul acesteia pentru incompatibilitate. continuă pe Antena3

Astrid Fodor a castigat in instanta: Mandatul ei de primar al Sibiului, validat de Tribunal

Tribunalul Sibiu a admis apelul formulat de Astrid Fodor si i-a validat mandatul de primar al municipiului Sibiu, dupa ce Judecatoria Sibiu invalidase mandatul acesteia in baza unei decizii a inaltei Curti, potrivit careia Fodor ar fi fost in incompatibilitate, transmite Mediafax.

Astrid Fodor, validata pentru un nou mandat de primar la Sibiu. Decizia instantei, definitiva

Primarul ales al municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a fost validata pentru un nou mandat de edil sef, printr-o decizie definitiva a Tribunalului Sibiu, care a admis apelul lui Fodor impotriva sentintei.

EXCLUSIV Cat castiga Sorin Bontea, Razvan Fodor, Ruby si Florin Ristei dupa Asia Express. Li s-a schimbat complet viata

Cea de-a treia editie a emisiunii Asia Express a inregistrat un record absolut de audienta, fiind lider pe fiecare editie in cele doua luni de difuzare. Show-ul a reprezentat o adevarata rampa de lansare pentru majoritatea concurentilor care au castigat un aport considerabil de imagine. Si, cum celebritatea este direct proportionala cu incasarile, putem spune .

O femeie din Arges a gasit 10.000 de lei intr-o parcare si a crezut ca poate sa-i pastreze. Dupa patru zile cineva i-a batut la usa

O femeie din judetul Arges a gasit in parcarea unui magazin 10. 000 de lei si nu a stat nicio clipa pe ganduri si a decis sa ii pastreze. Dupa patru zile, cand deja isi facea planuri de viitor, cineva i-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )