Libnet.ro
UNICEF

11:45

Astrid Fodor, validata pentru un nou mandat de primar la Sibiu. Decizia instantei, definitiva

B1 B1,
Astrid Fodor, validata pentru un nou mandat de primar la Sibiu. Decizia instantei, definitiva

Primarul ales al municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a fost validata pentru un nou mandat de edil sef, printr-o decizie definitiva a Tribunalului Sibiu, care a admis apelul lui Fodor impotriva sentintei. continuă pe B1

Astrid Fodor poate deveni primar al Sibiului, dupa ce a castigat apelul in instanta!

Primarul ales al Sibiului, Astrid Fodor, a fost validata in functie, marti, de Tribunalul Sibiu, care a judecat apelul la decizia Judecatoriei care, pe fond, a invalidat mandatul acesteia pentru incompatibilitate.

Astrid Fodor a castigat in instanta: Mandatul ei de primar al Sibiului, validat de Tribunal

Tribunalul Sibiu a admis apelul formulat de Astrid Fodor si i-a validat mandatul de primar al municipiului Sibiu, dupa ce Judecatoria Sibiu invalidase mandatul acesteia in baza unei decizii a inaltei Curti, potrivit careia Fodor ar fi fost in incompatibilitate, transmite Mediafax.

Clotilde Armand, validata in functia de primar al Sectorului 1

Clotilde Armand a fost validata in functia de primar al Sectorului 1 intrucat Tribunalul Bucuresti a respins, marti, pentru diferite motive, toate apelurile declarate in dosar.

Varujan Vosganian nu candideaza pentru un nou mandat de parlamentar: Simt ca lumea politica de azi nu mi se potriveste. Sau, ca sa pastrez proportiile, eu nu ma potrivesc lumii politice de azi

Deputatul Varujan Vosganian a anuntat, vineri, ca a ales sa nu candideze la alegerile generale din 6 decembrie. El este parlamentar inca din anul 1990 si a absentat din Parlament doar in intervalul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )