Libnet.ro
UNICEF

06:30

Astronomii australieni au descoperit cea mai veche stea din Univers

Antena3 Antena3,
Astronomii australieni au descoperit cea mai veche stea din Univers

Astronomii din cadrul Universitatii Nationale Australiene au descoperit un nou corp ceresc. Potrivit acestora, obiectul din spatiu este cea mai batrana stea a Universului, aparuta in urma cu 13,6 miliarde de. continuă pe Antena3

Astronomii au descoperit cea mai veche stea.

Astronomii australieni au anuntat ca au identificat o stea, aparuta in urma cu circa 13,6 miliarde de ani, la scurt timp dupa aparitia Universului, fapt care o face sa devina cel mai batran corp ceresc de gen descoperit pana in prezent, informeaza AFP, citat de Mediafax. Potrivit calculelor oamenilor de stiinta, aceasta stea s-a format la doar 200 milioane de ani dupa Big Bang. Pana acum, cele mai vechi stele identificate - descrise in 2007, respectiv 2013 de echipe de cercetatori europeni si .

Astronomii au identificat cea mai veche stea, aparuta la scurt timp dupa Big Bang

Astronomii dinAustralia au identificat probabil cea mai batrana stea descoperita pana in prezent, aparuta in urma cu circa 13,6 miliarde de ani. Steaua respectiva s-ar fi format imediat dupa aparitia.

Ultima editie a show-ului cu Jay Leno a avut cea mai mare audienta din ultimii 15 ani

Ultima editie a The Tonight Show prezentata de Jay Leno, care a fost difuzata joi seara la televiziunea americana NBC, a fost urmarita de 14,6 milioane de telespectatori, atragand cea mai mare audienta din.

Ultima editie The Tonight Show cu Jay Leno a avut cea mai mare audienta din ultimii 15 ani ai emisiunii

Ultima editie a The Tonight Show prezentata de Jay Leno, care a fost difuzata joi seara la televiziunea americana NBC, a fost urmarita de 14,6 milioane de telespectatori. Aceasta reprezinta cea mai mare audien.

iti taie respiratia. Imagini incredibile cu cea mai mare campie din lume. Zeci de mii de oameni vin aici in fiecare an

Cerul senin, intinderea uriasa de sare si oglinda care se formeaza in sezonul ploios atrag mii de turisti si fotografi amatori la Salar de Uyuni, in Bolivia, in fiecare an. Salar de Uyuni este cea mai mare c.

Astazi s-a deschis Targul Ambiente, cea mai importanta manifestare din domeniul bunurilor de ...

Cinci zile va fi durata acestei expozitii de la Frankfurt care, cu cei 4724 de expozanti din 89 de tari, depaseste sensibil cifrele record inregistrate la editia de anul precedent si anunta astfel atat un interes crescut al consumatorilor pentru domeniul homedeco cat si un posibil reviriment economic in zona UE. De altfel, Detlef Braun, membru al Consiliului de conducere al Messe Frankfurt a dclarat la deschiderea oficiala ca Ambiente isi continua cursul ascendent iar consumul .

Cea mai TARE FARSA din toate timpurile. Ce i s-a intamplat acestui barbat dupa o noapte de betie

Un asemenea mod de a te trezi nu poate fi uitat prea usor. Un comediant japonez a avut ghinionul a fi el insusi actorul principal al unei farse complexe si infricosatoare. Dupa o noapte de betie, Toshiaki.

Cea mai interesanta functie din Windows Phone 8.1 va folosi date din Foursquare

Microsoft are in lucru Windows Phone 8. 1, o actualizare importanta pentru sistemul sau de operare mobil. Una dintre cele mai interesante noutati va fi Cortana, asistentul personal care sa rivalizeze cu Siri si Google Now. Iar in Cortana isi face loc si Foursquare.

Panasonic lanseaza cea mai buna camera din portofoliul sau: GH4 care filmeaza 4K

Panasonic anunta camera foto Lumix GH4 si odata cu aceasta are toate sansele de a deveni una dintre cele mai interesante companii pe segmentul foto-video mirrorless.

Panasonic anunta cea mai buna camera din portofoliul sau: GH4 care filmeaza 4K

Panasonic anunta camera foto Lumix GH4 si odata cu aceasta are toate sansele de a deveni una dintre cele mai interesante companii pe segmentul foto-video mirrorless.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )