Libnet.ro
UNICEF

01:05

Astazi s-a deschis Targul Ambiente, cea mai importanta manifestare din domeniul bunurilor de ...

România Liberă România Liberă,
Astazi s-a deschis Targul Ambiente, cea mai importanta manifestare din domeniul bunurilor de ...

Cinci zile va fi durata acestei expozitii de la Frankfurt care, cu cei 4724 de expozanti din 89 de tari, depaseste sensibil cifrele record inregistrate la editia de anul precedent si anunta astfel atat un interes crescut al consumatorilor pentru domeniul homedeco cat si un posibil reviriment economic in zona UE. De altfel, Detlef Braun, membru al Consiliului de conducere al Messe Frankfurt a dclarat la deschiderea oficiala ca Ambiente isi continua cursul ascendent iar consumul . continuă pe România Liberă

Ce nu stiai despre cea mai populara retea de socializare. Facebook implineste astazi 10 ani

Facebook implineste astazi 10 ani. in ultima decada, s-a transformat in cea mai folosita retea de socializare, cu 1,2 miliarde de utilizatori in intreaga lume. Cei mai multi se afla in Statele Unite: 147 de.

iti taie respiratia. Imagini incredibile cu cea mai mare campie din lume. Zeci de mii de oameni vin aici in fiecare an

Cerul senin, intinderea uriasa de sare si oglinda care se formeaza in sezonul ploios atrag mii de turisti si fotografi amatori la Salar de Uyuni, in Bolivia, in fiecare an. Salar de Uyuni este cea mai mare c.

Zhangulov, Rompetrol: Avem cea mai buna oferta pentru actiunile detinute de statul roman la RRC

Conducerea Rompetrol considera ca grupul, controlat de kazahii de la KazMunayGas, are cea mai buna oferta pentru achizitia unui pachet de circa 26,7% detinut de statul roman la Rompetrol Rafinare RRC).

Cea mai mare schema politico-financiara din lume: Soci 2014.

Nici nu au inceput Jocurile Olimpice de iarna de la Soci ca deja detin cateva recorduri. Cu o investitie de peste 50 miliarde dolari, JO de iarna 2014 vor fi cele mai scumpe din istorie. Soci este capitala olimpica cea mai extinsa ca lungime, orasul etalandu-se pe mai bine de 100 kilometri pe litoral. In plus, nici un alt sit olimpic nu a cunoscut un destin atat de bogat si extraordinar ca Soci. Cercul lui Putin Destinate sa puna in valoare puterea Rusiei lui Vladimir Putin, JO de iarna pot .

Pretul zaharului, in cea mai lunga perioada de avans din ultimele patru luni

Cotatia futures a zaharului inregistreaza cea mai mare perioada de avans din ultimele patru luni, in conditiile in care seceta din Brazilia, cel mai mare producator si exportator de profil din lume, ameninta recolta.

O adolescenta din Slatina, cea mai buna eleva traducatoare din tara

Andreea Florina Sandita, eleva in clasa a XI-a la Colegiul National Radu Greceanu din municipiul Slatina, va reprezenta Romania la Bruxelles peste doua luni, dupa ce a fost desemnata castigatoarea concursului Juvenes Translatores organizat de Comisia Europeana si dedicat elevilor de liceu. La competitia mentionata, slatineanca s-a dovedit cea mai inzestrata din tara la limba engleza dintre cei aproape 150 de liceeni din tara participanti.

Cea mai scumpa miere din lume costa aproape cat o masina

La un pret de 5000 de euro/kg, mierea fermecata din Turcia este cea mai scumpa din lume. Ea este extrasa dintr-o pestera, la o adancime de 1800 m, situata in valea Saricayir, din nord-estul tarii. Gunay.

Ziua cea mai lunga pentru PNL. Numirea lui Sorin Frunzaverde la MAI ar putea rupe USL

Delegatia Permanenta a PNL va decide astazi ce ministri liberali vor fi remaniati si cine vor fi inlocuitorii lor. Cel mai fierbinte punct de pe ordinea de zi a liberalilor este alegerea unui nou ministru pentru Interne. Crin Antonescu il sustine transant pe Sorin Frunzaverde, dar s-ar putea povi de opozitia lui Victor Ponta, caruia nu-i surade ideea de a-l numi pe baronul de Caras-Severin intr-un post cheie.

Cea mai interesanta functie din Windows Phone 8.1 va folosi date din Foursquare

Microsoft are in lucru Windows Phone 8. 1, o actualizare importanta pentru sistemul sau de operare mobil. Una dintre cele mai interesante noutati va fi Cortana, asistentul personal care sa rivalizeze cu Siri si Google Now. Iar in Cortana isi face loc si Foursquare.

Panasonic anunta cea mai buna camera din portofoliul sau: GH4 care filmeaza 4K

Panasonic anunta camera foto Lumix GH4 si odata cu aceasta are toate sansele de a deveni una dintre cele mai interesante companii pe segmentul foto-video mirrorless.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )