Libnet.ro
UNICEF

23:00

ASUS ROG G550JK, cea mai noua unealta de gaming demna de recorduri

Playtech Playtech,
ASUS ROG G550JK, cea mai noua unealta de gaming demna de recorduri

In conformitate cu desele schimbari din piata de componente hardware, cei de la ASUS au anuntat noul notebook de gaming Republic of Gamers G550JK. Daca nu am fost corupti inca de Sony si Microsoft pentru a ne achizitiona o consola next-gen, singura solutie pentru gaming de calitate ramane un PC cu o configuratie decenta. Pornind de la aceasta premisa si insistand pe un design consacrat care oricum arata foarte bine, cei de la ASUS au anuntat in urma cu cateva []. continuă pe Playtech

Simona Halep este cea mai bine clasata jucatoare ramasa la Wimbledon dupa eliminarea Serenei Williams

Romanca SImona Halep a ramas cea mai bine clasata jucatoare din cursa pentru trofeul de la Wimbledon dupa ce Serena Williams, locul 1 TWA, a fost invinsa, sambata, in turul trei, de frantuzoiaca Alize Cronet.

Prima zi de viata, cea mai periculoasa pentru un copil nascut prematur

Primele 24 de ore ale unui copil nascut prematur reprezinta cea mai periculoasa zi din viata sa. in acele momente, un bebelus nascut inainte de termen se confrunta cu cel mai mare risc de deces sau de invaliditate, scrie postul britanic BBC.

Simona Halep se califica in optimile turneului de la Wimbledon, cea mai buna reusita a romancei

Romanca Simona Halep reuseste cea mai buna calificarea din cariera sa la Wimbledon, trecand in turul trei de elvetianca Belinda Bencic. Halep, numar 3 WTA, a trecut de elvetianca Bencic, locul 71 mondial, in.

Marile investitii din energie, blocate de subventiile care distorsioneaza piata. Cea mai ieftina este cea economisita

Subventiile prea mari in domeniul energiei regenerabile au distorsionat puternic piata, iar acum Romania se gaseste in situatia in care niciun fel de proiect sa nu mai poata fi finantat in domeniul generarii de electricitate, indiferent de sursa folosita.

Romania la inaltime. Prejmer, cea mai puternic fortificata Biserica din Transilvania

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate cu.

Forbes: Beyonce este cea mai influenta celebritate pe anul 2014, cu o avere de 115 milioane de dolari

Beyonce ocupa primul loc in topul 100 al celor mai influente celebritati pe anul 2014, realizat de publicatia Forbes, cu o avere estimata la 115 milioane de dolari in 2013. Sotul acesteia, Jay-Z, se afla pe lo.

VIDEO Mercedes-Benz a construit cea mai impunatoare structura din istoria Festivalului Vitezei de la Goodwood

Evenimentul britanic a capatat de la an la an o importanta tot mai mare, crescand exponential datorita mediilor sociale si Internetului. in acest fel, Goodwood si al sau Festival al Vitezei au devenit un loc de pelerinaj pentru fanii industriei auto din toata lumea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )