Libnet.ro
UNICEF

18:01

Atac armat la o baza aeronavala din SUA, soldat cu cel putin doi morti

Adevărul Adevărul,
Atac armat la o baza aeronavala din SUA, soldat cu cel putin doi morti

O persoana a fost ucisa intr-un atac armat, vineri,in baza aeronavala americana Pensacola, in Florida, iar atacatorul este la randul sau mort, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Atac armat la Baza Pensacola a Marinei Americane

Un atac armat a avut loc la Baza Pensacola a Marinei Americane, anunta B1. ro.

VIDEO Atac armat la baza Blue Angels a marinei americane din Pensacola: Trei morti si mai multi raniti. Atacatorul a fost ucis -UPDATE

Un atac armat a avut loc vineri dimineata la baza Blue Angels, escadrila de zbor a marinei americane din Pensacola. Trei persoane au murit si opt au fost ranite. Atacatorul a fost si el impuscat mortal, potrivit abcnews.

Atac armat la celebra baza americana Pearl Harbour. Atacul din 1941 a impins SUA in Al Doilea Razboi Mondial

Un marinar american a ucis doua persoane intr-un atac armat si a ranit o a treia pe santierul naval din baza militara la Pearl Harbor, in Hawaii, dupa care s-a sinucis, a anuntat un reprezentant al Marinei americane US Navy).

Atac armat la baza americana Pearl Harbor

Mai multe persoane au fost ranite intr-un schimb de focuri care a inceput miercuri dupa-amiaza ora SUA) pe santierul naval al bazei militare Pearl Harbor, in Hawaii, au anuntat media si autoritatile militare locale, relateaza AFP, preluat de Agerpres.

Atac armat la o baza a marinei americane din Florida! Detalii de ultima ora

UPDATEAtacatorul de la baza navala militara din Pensacola a fost ucis. Autoritatile americane au confirmat ca acesta a murit in urma unui schimb de focuri. De asemenea, in urma incidentului cinci.

Huawei isi muta centrul de cercetare-dezvoltare din SUA in Canada

Gigantul chinez Huawei isi muta centrul de cercetare-dezvoltare R and D) din SUA in Canada, din cauza sanctiunilor americane, a anuntat, ieri, donatorul companiei, Ren Zhengfei, transmite AP, conform Agerpres.

Atac armat la baza navala din Pearl Harbor. Bilantul VICTIMELOR

Un marinar al Marinei Statelor Unite a impuscat si ucis doi oameni, inainte de a se sinucide, la baza militara de la Pearl Harbor, au anuntat surse militare de la Pentagon intr-o conferinta de presa.

RUGACIUNI pentru Anamaria Prodan! Accidentul a fost CUMPLIT! Stirea a venit in aceasta dimineata din SUA

Incident dramatic in showbiz-ul romanesc! Celebra Anamaria Prodan a fost nevoita sa ia avionul spre SUA dupa ce a aflat ca fiica ei a suferit o accidentare teribila dupa ce a practicat sp ortu l preferat,.

Iohannis: Trump este in campanie. Nu va veni in Romania inainte de alegerile din SUA

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca Donald Trump este in campanie electorala si cu siguranta nu va veni in Romania inainte de alegerile din Statele Unite, insa invitatia pentru acesta ramane deschisa, transmite Mediafax.

Faze tari: Surpriza de care a avut parte o chelnerita din SUA. Gestul neasteptat facut de niste clienti; Ultima moda la americani. De ce multi impodobesc bradul invers, agatat de tavan

Au trecut cu brio testul bezelelor: Aceste ciori au inteligenta unui copil. Ciorile au demonstrat inca o data daca mai era nevoie) ca sunt niste animale foarte inteligente, aratand ca isi pot controla pornirile la fel de bine ca un copil. Cand. Cea mai veche piesa de sah. A stat ascunsa timp de 1. 300 de ani printre ruinele Califatului Abbasid. O tura sau un turn) descoperita in 1991 ar putea fi cea mai veche piesa de sah din lume cunoscuta pana acum. Tura este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )