Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Atac armat la baza Blue Angels a marinei americane din Pensacola: Trei morti si mai multi raniti. Atacatorul a fost ucis -UPDATE

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Atac armat la baza Blue Angels a marinei americane din Pensacola: Trei morti si mai multi raniti. Atacatorul a fost ucis -UPDATE

Un atac armat a avut loc vineri dimineata la baza Blue Angels, escadrila de zbor a marinei americane din Pensacola. Trei persoane au murit si opt au fost ranite. Atacatorul a fost si el impuscat mortal, potrivit abcnews. continuă pe Hotnews

Barbatul care a ucis trei oameni la baza Blue Angels a marinei americane din Pensacola era din Arabia Saudita

Ucigasul care a deschis focul intr-o baza aeronavala din Florida, vineri, ucigand trei persoane inainte de a fi omorat, era un saudit membru al aviatiei Regatului, care urma un curs de formare, a confirmat guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, citat de AFO.

Atac armat la Baza Pensacola a Marinei Americane

Un atac armat a avut loc la Baza Pensacola a Marinei Americane, anunta B1. ro.

Atac armat la o baza aeronavala din SUA, soldat cu cel putin doi morti

O persoana a fost ucisa intr-un atac armat, vineri,in baza aeronavala americana Pensacola, in Florida, iar atacatorul este la randul sau mort, relateaza AFP.

Atac armat la o baza a marinei americane din Florida! Detalii de ultima ora

UPDATEAtacatorul de la baza navala militara din Pensacola a fost ucis. Autoritatile americane au confirmat ca acesta a murit in urma unui schimb de focuri. De asemenea, in urma incidentului cinci.

Atac armat la celebra baza americana Pearl Harbour. Atacul din 1941 a impins SUA in Al Doilea Razboi Mondial

Un marinar american a ucis doua persoane intr-un atac armat si a ranit o a treia pe santierul naval din baza militara la Pearl Harbor, in Hawaii, dupa care s-a sinucis, a anuntat un reprezentant al Marinei americane US Navy).

Atac armat la baza americana Pearl Harbor

Mai multe persoane au fost ranite intr-un schimb de focuri care a inceput miercuri dupa-amiaza ora SUA) pe santierul naval al bazei militare Pearl Harbor, in Hawaii, au anuntat media si autoritatile militare locale, relateaza AFP, preluat de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )