Libnet.ro
UNICEF

16:15

Atac armat intr-o cafenea din Belgia. Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
Atac armat intr-o cafenea din Belgia. Sunt mai multe victime

Un atac armat a fost comis sambataintr-o cafenea din orasul Anvers, Belgia. Cel putin o persoana a fost ucisa, iar alte doua ranite grav, anunta surse din cadrul anchetatorilor. Focurile de arma. continuă pe Antena3

Lovitura groaznica pentru romani! Motivul pentru care creditele din Romania sunt mai scumpe decat cele din UE

Consilierul Guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a declarat vineri ca motivul pentru care romanii platesc la credite o marja a bancii mai mare decat in alte state din Europa este nivelul creditului mult mai.

Elevii de la Colegiul Gheorghe Sincai din Capitala sunt alaturi de directoare n razboiul de uzura cu Primaria Sectorului 4. Lipsa de implicare din partea primariei este evidenta

Elevii de la Colegiul Gheorghe Sincai din Capitala sunt alaturi de directoarea Silvia Musatoiu, directoarea care a refuzat sa semneze contractul administrativ- financiar propus de primarul Daniel Baluta. Ei publica o scrisoare deschisa in care spun ca sustin pozitia directoarei. Elevii ii transmit primarului lucrurile care ii deranjeaza si ii amintesc acestuia ca a intarziat lucrarile la acoperis,iar ei au fost nevoiti sa stea la cursuri in timpul lucrarilor. Elevii mai spun ca este evidenta lipsa de implicare din partea primariei. Ei ii cer primarului sa acorde burse si de la medii mai mici de 10. Reactia elevilor vine dupa ce directoarea colegiului a fost notificata de catre inspectoratul scolar si de catre primarie ca nu va mai primi finantare daca nu semneaza contractul administrativ-financiar cu primarul. Acest contract a fost trimis de catre primar intr-o forma modificata fata de cel standard prevazut in ordinul de ministru privind concursurile pentru posturile de directori. Directoarea Silvia Musatoiu nu este de acord cu forma acestui contract.

UPDATE: Cel putin o persoana a fost ucisa si alte sase ranite in Franta, in urma unui ATAC ARMAT(FOTO, VIDEO)

Cel putin o persoana a fost ucisa si alte sase ranite, miercuri dupa-amiaza, dupa ce un barbat a deschis focul pe o strada din orasul Bastia, din insula franceza Corsica, anunta BBC. Dupa.

Daniel Constantin (Pro Romania): Investitiile PSD-ALDE sunt mai mici chiar si decat cele din `Guvernul zero` condus de Dacian Ciolos

Daniel Constantin, presedintele executiv al Pro Romania, a declarat, sambata, ca executia bugetului pe cei doi ani de guvernare Dragnea-Tariceanu arata investitii mai mici chiar si decat cele din guvernul.

Incendiu la o casa din localitatea 2 Mai. Un barbat a fost gasit carbonizat

Un barbat in varsta de 64 de ani a fost gasit carbonizat in urma unui incendiu izbucnit la un imobil din localitatea 2 Mai, in noaptea de joi spre vineri, pompierii intervenind si in prezent pentru.

Masuri de urgenta in scoli, din cauza gripei. Mai multe unitati de invatamant din Bucuresti vor fi inchise

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a anuntat propunerea suspendarii cursurilor in mai multe gradinite si scoli din Bucuresti. Propunem suspendarea activitatii pentru aceste unitati de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )