Libnet.ro
UNICEF

17:30

Lovitura groaznica pentru romani! Motivul pentru care creditele din Romania sunt mai scumpe decat cele din UE

Antena3 Antena3,
Lovitura groaznica pentru romani! Motivul pentru care creditele din Romania sunt mai scumpe decat cele din UE

Consilierul Guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a declarat vineri ca motivul pentru care romanii platesc la credite o marja a bancii mai mare decat in alte state din Europa este nivelul creditului mult mai. continuă pe Antena3

Planul PSD pentru revocarea lui Aurelian Badulescu din functia de viceprimar al Capitalei

Consilierii generali discuta, vineri, organizarea pentru saptamana viitoare a unei sedinte extraordinare prin care sa se dezbata un proiect de hotarare pentru revocarea lui Aurelian Badulescu din functia de.

Clientii bancari care nu si vor mai putea plati creditele din cauza Ordonantei lacomiei s-ar putea ndrepta catre CSALB. Care sunt solutiile

Clientii bancari ar putea sa apeleze la Centrul de Solutionare Alternativa a Ligiilor in domeniul Bancar CSALB), ca urmare a efectelor Ordonante lacomiei 114/2018. in opinia reprezentantilor CSALB, primii care ar putea trimite cereri sunt cei cu credite in euro.

Clientii bancilor care nu si vor mai putea plati creditele din cauza Ordonantei lacomiei s-ar putea ndrepta catre CSALB. Care sunt solutiile

Clientii bancari ar putea sa apeleze la Centrul de Solutionare Alternativa a Ligiilor in domeniul Bancar CSALB), ca urmare a efectelor Ordonante lacomiei 114/2018. in opinia reprezentantilor CSALB, primii care ar putea trimite cereri sunt cei cu credite in euro.

Lovitura dura pentru Klaus Iohannis. Prelungirea mandatului generalului Ciuca la conducerea Armatei, suspendata de instanta

Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea depusa de Ministerul Apararii Nationale MApN) de a suspendarea decretului semnat de presedintele Klaus Iohannis prin care a fost prelungit mandatul sefului Statului Major al.

Care este motivul crimei sangeroase din Timis, in care un barbat a fost decapitat cu drujba

Un barbat, in varsta de 44 de ani, a fost decapitat cu drujba in curtea casei. Criminalul este chiar varul sau, carea inceput sa taie cu drujba usa casei in care era barbatul impreuna cu fiii.

COD ROSU DE VREME REA! Dezastru in Portugalia. MAE, atentionare pentru romani

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Portugheza ca Institutul Portughez pentru Mare si Atmosfera IPMA) a instituit,.

Vesti bune pentru romani! Preturile apartamentelor ar putea scadea in lunile urmatoare

Piata rezidentiala s-au putea confrunta cu un blocaj in perioada urmatoare, care ar putea genera o scadere a preturilor pe piata, estimeaza specialistii din domeniu. Daca se tine cont de noile conditii.

Vesti proaste pentru romani! Mancarea se scumpeste de luna viitoare

Recordurile atinse de valoarea monedei europene, coroborate cu cresterea salariilor de la 1 ianuarie vor aduce scumpiri majore chiar de luna viitoare, pe de o parte din cauza importurilor, in special cele.

PENTRU REZERVAREA CONDUCTEI CARE VA EXPORTA GAZE IN UNGARIA: Transgaz va organiza o noua licitatie

Transgaz si omologul sau din Ungaria vor organiza, in perioada 5 - 25 februarie 2019, o licitatie suplimentara pentru rezervarea de capacitate pe conducta care va transporta gaze din Romania in Ungaria.

5 masti pentru par pe care le poti face acasa VIDEO

Nu doar produsele cosmetice din comert au efecte benefice asupra parului. Iata 5 masti pe care le poti face acasa din ingredientele pe care le poti gasi in bucatarie.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )