Libnet.ro
UNICEF

23:00

Atac armat la o petrecere organizata in curtea unei case, in California: 4 morti si 6 raniti -UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Atac armat la o petrecere organizata in curtea unei case, in California: 4 morti si 6 raniti -UPDATE

Un atac armat a avut loc duminica, in orasul Fresno, din California, la o petrecere organizata cu ocazia unui meci de fotbal, 4 persoane fiind impuscate mortal si alte 6 fiind ranite, a transmis politia locala, citata de Reuters. continuă pe Hotnews

Atac armat in SUA! Sunt patru morti si sase raniti

Patru oameni au fost ucisi si alti sase, raniti intr-un atac armat in orasul Fresno din California. *** Persoane neidentificate au deschis focul asupra unui grup de oameni adunati in curtea unei case.

VIDEO Patru morti si sase raniti intr-un nou atac armat in masa in statul american California

Un nou atac armat in masa a avut loc in Statele Unite, unde patru barbati tineri au fost ucisi, iar alti sase raniti, la o reuniune de familie, intr-o resedinta in orasul Fresno, in statul California, relateaza AFP.

SUA: Patru morti si sase raniti intr-un atac armat in California, anunta politia

Patru barbati tineri au fost ucisi si alte sase persoane au fost ranite duminica seara intr-un atac armat in masa care a avut loc intr-o resedinta din orasul Fresno, in statul american California, a anuntat politia, potrivit AFP.

Atac armat intr-un magazin din SUA: Cel putin trei persoane au fost ucise

Trei persoane au fost ucise luni intr-un atac armat intr-un supermarket al lantului de magazine Walmart din orasul Duncan, au anuntat media locale citand surse ale politiei din acest oras aflat in statul.

SUA: Trei persoane au murit in timpul unui atac armat la un supermarket din Oklahoma

Trei persoane au murit luni in timpul unui atac armat la un supermarket Walmart din Duncan, a anuntat presa locala citand surse din cadrul politiei din Oklahoma, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )