Libnet.ro
UNICEF

18:45

SUA: Trei persoane au murit in timpul unui atac armat la un supermarket din Oklahoma

Hotnews Hotnews,
 SUA: Trei persoane au murit in timpul unui atac armat la un supermarket din Oklahoma

Trei persoane au murit luni in timpul unui atac armat la un supermarket Walmart din Duncan, a anuntat presa locala citand surse din cadrul politiei din Oklahoma, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Atac sangeros intr-un mall din Statele Unite. Trei persoane au fost ucise

Trei persoane au fost ucise luni intr-un atac armat intr-un supermarket al lantului de magazine Walm.

Atac armat intr-un magazin din SUA: Cel putin trei persoane au fost ucise

Trei persoane au fost ucise luni intr-un atac armat intr-un supermarket al lantului de magazine Walmart din orasul Duncan, au anuntat media locale citand surse ale politiei din acest oras aflat in statul.

Atac armat in SUA! Sunt patru morti si sase raniti

Patru oameni au fost ucisi si alti sase, raniti intr-un atac armat in orasul Fresno din California. *** Persoane neidentificate au deschis focul asupra unui grup de oameni adunati in curtea unei case.

SUA: Patru morti si sase raniti intr-un atac armat in California, anunta politia

Patru barbati tineri au fost ucisi si alte sase persoane au fost ranite duminica seara intr-un atac armat in masa care a avut loc intr-o resedinta din orasul Fresno, in statul american California, a anuntat politia, potrivit AFP.

Atac armat la o petrecere organizata in curtea unei case, in California: 4 morti si 6 raniti -UPDATE

Un atac armat a avut loc duminica, in orasul Fresno, din California, la o petrecere organizata cu ocazia unui meci de fotbal, 4 persoane fiind impuscate mortal si alte 6 fiind ranite, a transmis politia locala, citata de Reuters.

VIDEO Patru morti si sase raniti intr-un nou atac armat in masa in statul american California

Un nou atac armat in masa a avut loc in Statele Unite, unde patru barbati tineri au fost ucisi, iar alti sase raniti, la o reuniune de familie, intr-o resedinta in orasul Fresno, in statul California, relateaza AFP.

Evacuare de urgenta dupa o dezinsectie la un bloc din Timisoara. Trei persoane au murit, printre care si doi copii

Caz extrem de grav in Timisoara! Doi copii, printre care unul de doar zece zile,si mama unuia dintre ei au murit in acest weekend, dupa ce inblocul in care locuiau a avut loc o actiune de.

O femeie a murit in timpul unui joc amoros. Cum a fost gasita tanara - Atentie!Jocul amoros periculos pentru a provoca placere

O femeie a murit strangulata in timpul unei partide care a iesit prost. Francis Victoria Garcia, in varsta de 19 ani, si Michael T. Gaffney, in varsta de 21, s-au cunoscut prin intermediul unor.

VIDEO Scene infioratoare in timpul unui spectacol de circ. O tanara acrobata a suferit un accident grav

Scene de groaza s-au petrecut sambata in timpul unui spectacol de circ in Hunedoara. O tanara acrobata a fost ranita grav in timpul unei demonstratii.

VIDEO Acrobata de 19 ani din Budapesta, ranita grav dupa in timpul unui spectacol tinut la Hunedoara

O acrobata de la un circ din Budapesta, in varsta de 19 ani, a fost ranita grav dupa ce a cazut de la inaltime, in timpul unui spectacol sustinut la Hunedoara, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )