Libnet.ro
UNICEF

06:00

Atac armat la o sala de bowling din SUA. Trei persoane au murit si mai multe sunt ranite

Antena3 Antena3,
Atac armat la o sala de bowling din SUA. Trei persoane au murit si mai multe sunt ranite

Mai multe persoane au fost impuscate sambata, in timp ce se jucau la o sala de bowling din apropiere de Los Angeles. Politia din orasul Torrace, aflat in apropiere de Los Angeles, a transmis ca sunt. continuă pe Antena3

Atac armat in gara din Koln

Focuri de arma au fost auzite vineri dupa-amiaza intr-un imobil din orasul Koln vestul Germaniei), in apropiere de Gara Centrala, si un suspect a fost retinut, informeaza Reuters, citand mass-media germane,.

UPDATE FOTO Patru victime, printre care un copil, in urma unui accident pe Valea Oltului, pe DN 7. Trei persoane incarcerate

In urma unui accident de circulatie produs miercuri, dupa orele pranzului, pe DN 7 / E 81, in judetul Valcea, pe Valea Oltului, trei persoane au ramas captive printre fiarele contorsionate ale masinilor. Evenimentul care s-a soldat cu patru victime, printre care un copil, s-a produs ca urmare a coliziunii dintre doua masini.

Jandarm vs luptator MMA. Cum a scapat basma curata militarul dupa ce a lovit trei persoane intr-un bar

Un jandarm din Suceava a fost trimis in judecata de procurorii militari, fiind acuzat ca a intervenit brutal pentru a aplana un conflict. El a fost acuzat ca a lovit trei persoane, inclusiv un luptator MMA care nu era violent.

ATAC ARMAT intr-o sala de bowling! Mai multe persoane, impuscate

Mai multe persoane au fost impuscate, sambata, intr-o sala de bowling in apropiere de Los Angeles. Politia din orasul Torrance, situat la circa 30 kilometri de Los Angeles, a transmis pe o retea de.

Procesul intre Qualcomm si autoritatea antitrust din SUA a inceput

Un proces intentat de Comisia Federala pentru Comert impotriva Qualcomm, referitor la folosirea abuziva a unei pozitii de monopol in sectorul tehnologiciei cipurilor pentru dispozitive mobile, a debutat vineri la un tribunal din California, iar rezultatul acestuia poate avea un impact major asupra industriei smartphone, transmite Reuters.

Bataie intr-un club din Constanta. Patru persoane au ajuns la spital

Bataie intr-un club din Constanta in noaptea de vineri spre sambata. Patru barbati cu varste cuprinse intre 29 si 38 de ani au ajuns la spital. Este vorba despre doi frati care s-au certat cu alti .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )