Libnet.ro
UNICEF

16:01

Bataie intr-un club din Constanta. Patru persoane au ajuns la spital

Antena3 Antena3,
Bataie intr-un club din Constanta. Patru persoane au ajuns la spital

Bataie intr-un club din Constanta in noaptea de vineri spre sambata. Patru barbati cu varste cuprinse intre 29 si 38 de ani au ajuns la spital. Este vorba despre doi frati care s-au certat cu alti . continuă pe Antena3

Patru persoane au ajuns la spital dupa ce o masina a lovit un cap de pod. Printre victime se numara si doi copii

Patru persoane, intre care doua fete in varsta de 10 si 15 ani, au ajuns la spital, sambata, dupa ce masina in care se aflau a lovit o glisiera metalica si un cap de pod, pe DN 7, in judetul Sibiu.

Patru persoane, prinse in Belgia cu documente de identitate romanesti false

Politia belgiana a interceptat patru persoane - trei adulti si o fetita in varsta de 7 ani - care incercau sa se imbarce sambata spre Marea Britanie cu documente de identitate romanesti false, a anuntat marti parchetul.

Accident pe DN 7. Patru persoane, printre care doua minore, au fost ranite

Patru persoane, intre care doua minore, au fost transportate, sambata dimineata, la spital, cu traumatisme usoare, in urma unui accident care a avut loc pe DN 7, in localitatea Lazaret, informeaza IPJ.

Un medic din Constanta, condamnat n prima instanta pentru luare de mita dupa ce ar fi conditionat efectuarea unei operatii, a fost achitat de Curtea de Apel

Marius Militaru, seful Clinicii de Cardiologie si Chirurgie Cardiovasculara de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Constanta, condamnat in prima instanta la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita, a fost achitat, vineri, in urma unei decizii a Curtii de Apel Constanta. Hotararea este definitiva. Marius Militaru a fost acuzat de procurorii DNA ca ar fi cerut de la un pacient suma de 3. 000 de lei, conditionand o operatie pe cord de primirea acestor bani.

Constanta: Patru barbati la spital dupa o bataie, n urma unui conflict ntr-un club

Patru barbati cu varste cuprinse intre 29 si 38 de ani au ajuns la spital, in Constanta, in noaptea de vineri spre sambata, dupa o bataie petrecuta in urma unui conflict in club. Doi frati s-au certat intr-un club cu alti doi barbati, acestia din urma spargand geamurile si usile locuintei fratilor, transmite Mediafax.

Atac armat la o sala de bowling din SUA. Trei persoane au murit si mai multe sunt ranite

Mai multe persoane au fost impuscate sambata, in timp ce se jucau la o sala de bowling din apropiere de Los Angeles. Politia din orasul Torrace, aflat in apropiere de Los Angeles, a transmis ca sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )