Libnet.ro
UNICEF

12:30

Atac armat la un spital din SUA! Mai multe persoane au murit

Antena3 Antena3,
Atac armat la un spital din SUA! Mai multe persoane au murit

Un atac armat a avut loc, luni,la Spitalul Mercy din Chicago. Printre victime se afla doua angajate ale unitatii medicale, un ofiter de politie si atacatorul. Autoritatile spun ca barbatul. continuă pe Antena3

Atac armat intr-un spital din SUA. Patru oameni au murit

Trei oameni au murit in urma unui atac armat la un spital din Chicago, iar atacatorul a fost impuscat de oamenii legii. Un barbat de 32 de ani a mers la unitatea medicala unde lucreaza fosta sa logodnica, care.

PROCURORII au dat lovitura! Descinderi de ultim moment! Mai multe persoane au fost retinute

Un numar de 11 persoane au fost retinute de politistii din Mures, in urma unor perchezitii la persoane banuite ca au deturnat licitatii publice, prin infiintarea unor firme avand ca obiect de activitate.

Accident grav intr-o cursa de Formula 3. Mai multe persoane ranite. VIDEO cu momentul impactului

O sportiva germana de 17 ani, care concura in cadrul Marelui Premiu de Formula 3 de la Macao, a iesit peste pista, zburand peste parapete, alte patru persoane fiind ranite in acest grav accident, au anuntat.

Atac armat intr-unspital din Chicago. Patru persoane si-au pierdut viata

Un atacator a impuscat mortal un doctor in fata unui spital din Chicago, dupa care a dat buzna in cladire si a mai ucis o femeie si un ofiter de politie in timpul unui schimb de focuri. in urma rafuielii si atacatorul a murit, precizeaza oficialii americani.

A escrocat mai multe persoane cu mii de euro, dar nu este considerata un pericol social. Judecatorii au plasat-o sub control judiciar

O tanara de 21 de ani este cercetata pentru complicitate la inselaciune, dupa ce a devenit partener de faradelegi al unuigrup infractional care a comis mai multe inselaciuni prin metoda accidentul.

FOTO VIDEO Prima zapada importanta a adus o avalansa de accidente n Moldova. Ninsoarea a afectat mai multe drumuri nationale

Prima zapada din sezon a facut ravagii in Moldova, afectand mai multe drumuri nationale. Mai multe TIR-uri au deraiat, iar masini de mici dimensiuni au cazut in rape. Si transportul in comun a fost afectat in unele municipii, iar in Iasi mai multe tramvaie s-au defectat iar un vagon a deraiat. De asemenea, unele localitati din Neamt au ramas fara energie electrica.

Romania, tara cu cele mai multe WC-uri in curte

Romania este pe primul loc in topul tarilor din Europa cu cele mai multe wc-uri in curte, o arata ultimele date publicate de Eurostat. in acelasi clasament pe locul doi se afla Bulgaria, iar pe locul trei.

Primele zapezi au creat probleme pe soselele de munte. Utilajele au iesit pe mai multe drumuri judetene

Ninsorile s-au asternut peste statiunile montane Straja, Parang si Rausor Retezat. A fost necesara interventia utilajelor de deszapezire pe mai multe sosele.

JAF ca in filme! Un fals PREOT a furat CUTIA MILEI din manastiri din mai multe judete din tara

Retinere inedita la Drobeta Turnu Severin. Un barbat care se dadea calugar la Manastirea Patrunsa a fost prins in flagrant de politisti in timp ce fura din lacasuri de cult. Falsul preot, de fapt un.

Unul din cei mai mari atacanti francezi SOCHEAZA! Ce spune despre HOMOSEXUALITATE in lumea fotbalului: in vestiar exista mult testosteron, dusuri la comuni... E complicat!

Unul din cei mai buni atacanti francezi din prezent, Olivier Giroud, a vorbit despre unul dintre cele mai delicate subiecte din sport. Fotbalistul a afirmat ca este foarte greu sa se discute de homosexualitate in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )