Libnet.ro
UNICEF

17:15

Atac armat in Statele Unite: Cel putin doi morti

România Liberă România Liberă,
Atac armat in Statele Unite: Cel putin doi morti

Cel putin doua persoane au fost ucise intr-un atac armat produs vineri in campusul Universitatii Cen. continuă pe România Liberă

Cel putin zece morti intr-o coliziune feroviara in Egipt

Cel putin zece persoane au murit, iar alte 15 au fost ranite intr-o coliziune feroviara la Al-Bahaira, in nordul Egiptului, a anuntat miercuri Ministerul Sanatatii, relateaza AFP.

Cel putin 15 morti si 40 de raniti dupa ce doua trenuri s-au ciocnit, in Egipt

Cel putin 15 persoane au murit, miercuri, in nordul Egiptului, in urma unei coliziuni intre un tren de pasageri si un tren care transporta marfa, arata un comunicat al Ministerului Sanatatii, relateaza.

Avalansa in Alpii francezi. Sunt cel putin patru morti

Patru persoane si-au pierdut viata in urma unei avalanse produsa vineri in Alpii francezi, informeaza DPA si BBC. Incidentul a avut loc in apropierea statiunii Entraunes din Parcul national.

ATAC ARMAT la o UNIVERSITATE din SUA: Mai multi MORTI SI RANITI (VIDEO)

Atac armat in campusul Universitatii din Michigan, SUA. Doua persoane au fost impuscate mortal. Numarul ranitilor nu este cunsocut inca. Atacatorul a reusit sa fuga, iar in aceste momente politia a.

Atac armat la o universitate din Statele Unite. Doua persoane au decedat in urma incidentului. Suspectul este inca liber

Cel putin doua persoane au fost ucise in urma unui atac armat intr-un camin de la Universitatea din Michigan. Politia locala nu a oferit detalii despre identitatea victimelor si despre suspect, care este.

Povestea profesoarei din Statele Unite, care si-a trimis fiica la scoala in Romania. E o tara mult mai sigura decat a mea

Michelle Kelso este profesor universitar in Statele Unite si este casatorita cu un roman. Cei doi au impreuna o fiica si au ales ca o dea la o scoala din Romania. Cuplul spune ca a trecut printr-o.

INTERVIU cu Eugen Tomac, presedintele executiv al PMP: Statele Unite urmaresc cu multa atentie dezbaterea politica din Romania. Statul de drept, un pilon fundamental in relatia noastra cu SUA (FOTO, VIDEO)

Presedintele executiv al Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a vorbit, intr-un interviu acordat B1. ro, despre relatia dintre Romania si Statele Unite ale Americii, despre situatia comunitatii.

Uniunea Europeana va reactiona, daca Statele Unite introduc tarife de import la otel si aluminiu

Ministrii Comertului din UE au anuntat ca vor raspunde cu masuri de contracarare, daca Statele Unite introduc tarife de import la otel si aluminiu, a afirmat, astazi, adjunctul ministrului german al Economiei, Matthias Machnig, transmite Reuters.

Incident armat la Universitatea Centrala din Michigan. Cel putin doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost impuscate intr-un incident armat ce a avut loc la Universitatea Centrala din Michigan, relateaza New York Post. Potrivit politiei, suspectul este in libertate.

UPDATE Burkina Faso, Ouagadougou: Cel putin 28 de morti, in cadrul unui atac impotriva Statului major al armatei

Cel putin 28 de persoane au fost ucise vineri intr-un atac impotriva statului major al fortelor armate din Burkina Faso, in capitala Ouagadougou, in care au fost vizate si Ambasada Frantei si Institutul francez, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )