Libnet.ro
UNICEF

01:05

ATAC ARMAT la o UNIVERSITATE din SUA: Mai multi MORTI SI RANITI (VIDEO)

B1 B1,
ATAC ARMAT la o UNIVERSITATE din SUA: Mai multi MORTI SI RANITI (VIDEO)

Atac armat in campusul Universitatii din Michigan, SUA. Doua persoane au fost impuscate mortal. Numarul ranitilor nu este cunsocut inca. Atacatorul a reusit sa fuga, iar in aceste momente politia a. continuă pe B1

Atac armat la o universitate din Statele Unite. Doua persoane au decedat in urma incidentului. Suspectul este inca liber

Cel putin doua persoane au fost ucise in urma unui atac armat intr-un camin de la Universitatea din Michigan. Politia locala nu a oferit detalii despre identitatea victimelor si despre suspect, care este.

Atac armat in Statele Unite: Cel putin doi morti

Cel putin doua persoane au fost ucise intr-un atac armat produs vineri in campusul Universitatii Cen.

Numarul tinerilor romani care pleaca la studii in strainatate creste cu 20% anual. Cei mai multi nu se mai intorc in tara

Tot mai multi tineri din Romania, elevi de gimnaziu sau de liceu, aleg sa isi continue studiile in institutiile de invatamant din Europa, SUA sau Canada. Mai exact, numarul celor care pleaca la studii in strainatate creste cu 20% anual, potrivit.

Danemarca are de doua ori mai multi porci decat oameni

Danemarca este singura tara membra UE in care porcii sunt de doua ori mai multi decat locuitorii, cu 215 porci la 100 de locuitori. Alte state care stau bine la acest capitol sunt Olanda 70 de porci la.

Asasinarea ziaristului slovac Jan Kuciak: Politia a arestat mai multi oameni de afaceri italieni, suspectati de jurnalist de legaturi cu mafia 'Ndrangheta

Politia slovaca a anuntat joi ca a arestat mai multi oameni de afaceri italieni citati in ancheta de coruptie la nivel inalt efectuata de ziaristul asasinat Jan Kuciak, care ii suspecta de legaturi cu mafia, scrie AFP.

Incident grav pe aeroport! Mai multi pasageri au fost raniti dupa ce scara de urcare in avion s-a prabusit- VIDEO

Mai multi pasageri care se imbarcau la bordul unui avion care trebuia sa decoleze de pe Aeroportul International din Islamabad, Pakistan, cu destinatia Dubai, au avut parte de un incident neobisnuit. Scara pe.

Un nou incident armat intr-un liceu din SUA. Un profesor a fost retinut

Un profesor a fost retinut dupa un incident armat care a avut loc miercuri dupa-amiaza la un liceu din Georgia, SUA. Politia a fost alertata in legatura cu mai multe focuri de arma auzite din interioru.

O batrana din Baia Mare a fost jefuita de mai multi tineri care sustineau ca sunt angajati ai Primariei

Politia municipiului Baia Mare a demarat cercetarile pentru a identifica doi tineri care au sustras peste 4. 000 de lei din locuinta unei batrane, a declarat miercuri, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al.

Curs de exorcizare, anuntat la Vatican: Din ce in ce mai multi oameni sunt posedati

Vaticanul a anuntat de curand ca organizeaza un curs de exorcizare, motivand ca din ce in ce mai m.

Un roman din SUA, amenintari cu moartea la adresa unor enoriasi dintr-o biserica

Un roman din Arizona a amenintat pe o retea sociala ca va ucide enoriasii dintr-o biserica penticostala. La scurt timp, acesta a fost arestat. in momentul in care a fost prins, autoritatile au gasit in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )