Libnet.ro
UNICEF

07:45

Atac armat in Statele Unite. Cel putin patru morti si patru raniti dupa ce un tanar dezbracat aproape complet a deschis focul intr-un restaurant

Adevărul Adevărul,
Atac armat in Statele Unite. Cel putin patru morti si patru raniti dupa ce un tanar dezbracat aproape complet a deschis focul intr-un restaurant

Un barbat dezbracat aproape complet, care purta doar o geaca verde, a deschis focul intr-un restaurant Waffle House situat in apropiere de orasul Nashville, din Tennessee. in atac au murit patru persoane si au fost ranite alte patru, a anuntat politia locala, potrivit presei internationale. continuă pe Adevărul

Atentat sinucigas. Sunt cel putin patru morti si 15 raniti

Un atentat sinucigas a avut loc duminica la Kabul la un centru de inregistrare pentru alegerile legislative care vor avea loc in luna octombrie in Afganistan, provocand cel putin patru morti si 15 raniti,.

Nicaragua: Cel putin cinci morti, in urma unor proteste violente (VIDEO)

Cel putin cinci morti s-au inregistrat in urma protestelor violente ce au avut loc in Nicaragua dupa decizia guvernului de a modifica sistemul de contributii si plati sociale. De asemenea, manifestantii au.

Atentat sinucigas. Sunt cel putin 12 morti si 57 de raniti

Update:Cel putin 12 persoane au fost ucise si alte 57 au fost ranite duminica la Kabul intr-un atentat sinucigas Stirea initiala Un atentat sinucigas a avut loc duminica la Kabul la un.

Afganistan: Atac sinucigas la Kabul soldat cu cel putin 31 morti

Cel putin 31 oameni au murit, duminica, in Kabul, intr-o explozie care a vizat un centru pentru inregistrarea participantilor la vot, scrie Reuters.

Afganistan: Atac sinucigas la Kabul soldat cu cel putin 50 morti

Cel putin 50 oameni au murit, duminica, in Kabul, intr-o explozie care a vizat un centru pentru inregistrarea participantilor la vot, scrie Reuters.

VIDEO Nicaragua: Cel putin 20 de morti n urma protestelor violente mpotriva reformei pensiilor

Cel putin 20 de persoane au murit in Nicaragua in urma manifestatiilor violente impotriva reformei pensiilor, a anuntat duminica organizatia locala Centrul pentru drepturile omului, transmite Agerpres.

Atac armat in Statele Unite. Un barbat imbracat foarte sumar a impuscat mortal trei oameni

Un barbat imbracat foarte sumar a impuscat mortal trei oameni si a ranit cel putin alti patru duminica intr-un local de la periferia orasului american Nashville, statul Tennessee, a indicat politia citata.

Atentat sinucigas. Sunt cel putin 31 de morti si 57 de raniti

Update:Cel putin 31persoane au fost ucise si alte 57 au fost ranite duminica la Kabul intr-un atentat sinucigas Stirea initiala Un atentat sinucigas a avut loc duminica la Kabul la un.

SUA: Atac armat in Nashville. Un barbat care purta doar o jacheta a deschis focul intr-un magazin (VIDEO)

Un atac armat a fost comis duminica dimineata in orasul Nashville din statul american Tennessee. Cel putin trei oameni au fost ucisi si alti patru, raniti, de un barbat care a deschis focul la un magazin.

Afganistan: Cel putin 12 morti si 57 de raniti intr-un atentat sinucigas la un centru electoral din Kabul

Cel putin 12 persoane au fost ucise si alte 57 au fost ranite duminica la Kabul intr-un atentat sinucigas comis la un centru de inregistrare pentru alegerile legislative care vor avea loc in luna octombrie in Afganistan, potrivit unor surse oficiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )