Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Nicaragua: Cel putin 20 de morti n urma protestelor violente mpotriva reformei pensiilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Nicaragua: Cel putin 20 de morti n urma protestelor violente mpotriva reformei pensiilor

Cel putin 20 de persoane au murit in Nicaragua in urma manifestatiilor violente impotriva reformei pensiilor, a anuntat duminica organizatia locala Centrul pentru drepturile omului, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Nicaragua: Cel putin cinci morti, in urma unor proteste violente (VIDEO)

Cel putin cinci morti s-au inregistrat in urma protestelor violente ce au avut loc in Nicaragua dupa decizia guvernului de a modifica sistemul de contributii si plati sociale. De asemenea, manifestantii au.

Atentat sinucigas. Sunt cel putin patru morti si 15 raniti

Un atentat sinucigas a avut loc duminica la Kabul la un centru de inregistrare pentru alegerile legislative care vor avea loc in luna octombrie in Afganistan, provocand cel putin patru morti si 15 raniti,.

Atentat sinucigas. Sunt cel putin 12 morti si 57 de raniti

Update:Cel putin 12 persoane au fost ucise si alte 57 au fost ranite duminica la Kabul intr-un atentat sinucigas Stirea initiala Un atentat sinucigas a avut loc duminica la Kabul la un.

Afganistan: Atac sinucigas la Kabul soldat cu cel putin 31 morti

Cel putin 31 oameni au murit, duminica, in Kabul, intr-o explozie care a vizat un centru pentru inregistrarea participantilor la vot, scrie Reuters.

Afganistan: Atac sinucigas la Kabul soldat cu cel putin 50 morti

Cel putin 50 oameni au murit, duminica, in Kabul, intr-o explozie care a vizat un centru pentru inregistrarea participantilor la vot, scrie Reuters.

Atentat sinucigas. Sunt cel putin 31 de morti si 57 de raniti

Update:Cel putin 31persoane au fost ucise si alte 57 au fost ranite duminica la Kabul intr-un atentat sinucigas Stirea initiala Un atentat sinucigas a avut loc duminica la Kabul la un.

Netanyahu: Cel putin sase tari intentioneaza sa-si mute ambasada la Ierusalim

Prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, a declarat joi ca cel putin sase tari sunt in discutii cu Israelul pentru a-si muta ambasada la Ierusalim, transmite EFE, citata de Agerpres.

Israel: Netanyahu sustine ca cel putin sase tari vor sa-si mute ambasada la Ierusalim. Se numara si Romania printre ele?

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a facut joi precizari despre tarile care intentioneaza sa-si mute ambasadele de la Tel Aviv la Ierusalim. Ma bucur sa comunic ca cel putin sase state discuta serios.

Afganistan: Cel putin 12 morti si 57 de raniti intr-un atentat sinucigas la un centru electoral din Kabul

Cel putin 12 persoane au fost ucise si alte 57 au fost ranite duminica la Kabul intr-un atentat sinucigas comis la un centru de inregistrare pentru alegerile legislative care vor avea loc in luna octombrie in Afganistan, potrivit unor surse oficiale.

Atac armat in Statele Unite. Cel putin patru morti si patru raniti dupa ce un tanar dezbracat aproape complet a deschis focul intr-un restaurant

Un barbat dezbracat aproape complet, care purta doar o geaca verde, a deschis focul intr-un restaurant Waffle House situat in apropiere de orasul Nashville, din Tennessee. in atac au murit patru persoane si au fost ranite alte patru, a anuntat politia locala, potrivit presei internationale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )