Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac armat in Statele Unite. Cel putin trei persoane au murit intr-un centru comercial din Colorado - VIDEO

Antena3 Antena3,
Atac armat in Statele Unite. Cel putin trei persoane au murit intr-un centru comercial din Colorado - VIDEO

Cel putin trei persoane au murit joi in urma unui incident armat care a avut loc in incinta unui centru comercial din orasul american Thornton, statul Colorado, potrivit politiei locale, relateaza site-ul. continuă pe Antena3

ATAC ARMAT in SUA: mai multi morti si raniti (FOTO)

SUA sunt zguduit de un nou atentat terorist? Cel putin trei persoane au murit joi in urma unui incident armat care a avut loc in incinta unui centru comercial din orasul american Thornton, statul Colorado,.

ATAC ARMAT in SUA: mai multi morti si raniti (FOTO si VIDEO)

SUA sunt zguduit de un nou atentat terorist? Cel putin trei persoane au murit joi in urma unui incident armat care a avut loc in incinta unui centru comercial din orasul american Thornton, statul Colorado,.

Explozie puternica in Kabul. Trei persoane au decedat, iar alte zece sunt grav ranite

O explozieputernica a zguduit marti cartierul diplomatic din capitala afgana Kabul. in urma deflagratiei cel putin trei persoane si-au pierdut viata iar alte zece au fost ranite,a anuntat.

Raid aerian in Yemen. Cel putin 29 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 17 au fost grav ranite

Cel putin 29 de persoane au fost ucise si alte 17 au fost ranite intr-un raid aerian intreprins miercuri asupra localitatii Sahar din nordul Yemenului, a anuntat un responsabil al serviciilor de.

Cel putin 200 de persoane au murit, dupa prabusirea unui tunel in Coreea de Nord

Cel putin 200 de oameni au murit in Coreea de Nord, dupa ce un tunel s-a prabusit, in urma testelor nucleare, anunta presa japoneza, potrivit Daily Mail. Prabusirea a avut loc in timpul.

Explozie la Mina Uricani. Trei mineri au fost raniti, dar sunt in stare buna, un al patrulea este disparut

Cel putin trei mineri au fost raniti, luni dimineata, in urma unei explozii la Mina Uricani, si au fost transportati la Spitalul de Urgenta din Petrosani. Potrivit sefului DSU Raed Arafat, exista informatii ca un al patrulea miner ar fi ramas in subteran.

VIDEO Atac armat la New York: sase persoane au murit iar 15 sunt ranite

Sase persoane au murit iar 15 sunt ranite in urma unui atac armat care a avut loc Manhattan. O persoana a fost arestata, se arata intr-o stire publicata de New York Post.

Atac armat intr-un magazin din SUA. Doi morti si un ranit

Un atac armat s-a produs, miercuri seara, intr-o suburbie a orasului Denver din statul Colorado SUA).

Kim Jong-un pregateste o surpriza catastrofala pentru Statele Unite. Ce vrea sa faca liderul de la Phenian

Statele Unite spune ca regimul nord-coreean ar putea lansa, in cateva saptamani, mini-rachete nucleare, capabile sa parcurga Oceanul Pacific. Kim Jong-un sustine proiectul mini-rachetelor si.

O investigatie de coruptie ce priveste Airbus ameninta sa se exinda in Statele Unite

Airbus a avertizat autoritatile din Statele Unite in legatura cu potentiale incalcari ale reglementarilor americane, deschizand o noua directie a eforturilor grupului de a rezolva o serie de anchete ce privesc folosirea unor plati si a intermediarilor pentru a castiga noi afaceri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )