Libnet.ro
UNICEF

20:15

ATAC ARMAT in SUA: mai multi morti si raniti (FOTO)

B1 B1,
ATAC ARMAT in SUA: mai multi morti si raniti (FOTO)

SUA sunt zguduit de un nou atentat terorist? Cel putin trei persoane au murit joi in urma unui incident armat care a avut loc in incinta unui centru comercial din orasul american Thornton, statul Colorado,. continuă pe B1

ATAC ARMAT in SUA: mai multi morti si raniti (FOTO si VIDEO)

SUA sunt zguduit de un nou atentat terorist? Cel putin trei persoane au murit joi in urma unui incident armat care a avut loc in incinta unui centru comercial din orasul american Thornton, statul Colorado,.

Atac armat intr-un magazin din SUA. Trei morti

UPDATE 12,00 Cel mai recent bilant al incidentului armat produs miercuri seara intr-un supermarket din reteaua Walmart din Colorado vestul SUA) consemneaza trei morti.

Atac armat intr-un magazin din SUA. Doi morti si un ranit

Un atac armat s-a produs, miercuri seara, intr-o suburbie a orasului Denver din statul Colorado SUA).

VIDEO Atac armat la New York: sase persoane au murit iar 15 sunt ranite

Sase persoane au murit iar 15 sunt ranite in urma unui atac armat care a avut loc Manhattan. O persoana a fost arestata, se arata intr-o stire publicata de New York Post.

Un taxi a lovit mai multi pietoni in centrul Londrei

Un taxi a lovit astazi mai multi pietoni in centrul Londrei, autoritatile precizeazand ca nu este vorba despre un atac terorist, informeaza The Independent.

TOPUL judetelor cu cei mai multi MUNCITORI STRAINI in 2017. Din ce tara au venit majoritatea

In timp ce romanii pleaca sa munceasca peste hotare, tot mai multi straini capata permis de munca in tara noastra, pe fondul unei acuze crize de forta de munca. Astfel, in.

Autoritatile au inchis Transfagarasanul din cauza viscolului! Imediat dupa, mai multi tineri s-au filmat asa - Politia s-a sesizat instant! VIDEO

Imagini revoltatoare au fost postate pe internet de mai multi tineri teribilisti care s-au filmat in timp ce circulau cu masina pe Transfagarasan, drum inchis de autoritati din cauza.

Atac armat la New York, bilantul victimelor creste. Surse: Politia ia in calcul un atac terorist. Un suspect a fost retinut - FOTO, VIDEO

Mai multe impuscaturi s-au auzit la New York, in Manhattan. Doua persoane este posibil sa fi fost ucise, iar altele cinci, ranite. Politia spune ca a facut o arestare in acest.

Atac armat in Statele Unite. Cel putin trei persoane au murit intr-un centru comercial din Colorado - VIDEO

Cel putin trei persoane au murit joi in urma unui incident armat care a avut loc in incinta unui centru comercial din orasul american Thornton, statul Colorado, potrivit politiei locale, relateaza site-ul.

Tragedie pe o autostrada din Canada. Mai multi oameni au murit carbonizati, in urma unui carambol in care au fost implicate 14 masini - VIDEO

Mai multe persoane au murit carbonizate, dupa ce masinile lor au luat foc, in urma unui accident tragic. Incidentul rutier in care au fost implicate 14 masini s-a produs pe o autostrada situata .

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )