Libnet.ro
UNICEF

23:00

Atac armat in Statele Unite: mai multe victime

Antena3 Antena3,
Atac armat in Statele Unite: mai multe victime

Un barbat a deschis focul vineri dupa-amiaza intr-o suburbie din Chicago, nordul SUA, ranind mai multe persoane, intre care patru politisti, atacatorul fiind arestat, au anuntat presa si autoritatile locale,. continuă pe Antena3

Un violator in serie din Suceava a fost prins dupa aproape cinci luni in care a facut mai multe victime

Un violator in serie din Suceava a fost prins dupa aproape cinci luni in care a facut mai multe victime. Ultimul caz i-a socat chiar si pe anchetatori. Barbatul a violat o tanara pe care a abordat-o chiar.

Panica in aer! Mai multe VICTIME, dupa ce un AVION a cazut in aer, din cauza TURBULENTELOR

Panica la mii de metri altitudine. Pasagerii unei curse Franta Israel au vazut moartea cu ochiidin cauza turbulentelor. Aeronava companiei olandeze Transavia a traversat o zona cu turbulente care au.

Un autocar plin cu persoane s-a rasturnat in Brasov: mai multe victime

Un autocar in care se aflau 25 de persoane s-a rasturnat marti seara pe DN 1, la iesirea din Codlea spre Fagaras, in zona Penes Curcanul, informeaza purtatorul de cuvant al ISU Brasov, Ciprian.

Atac armat la un studio muzical din Los Angeles. Usher si rapperul Rich the Kid, printre victime

Atac armat la un studio de inregistrari din Los Angeles. Rapperii Usher si Rich the Kid s-au numarat printre victime. Tinta atacului a fost studioul Westlake din vestul Hollywood-ului, frecventat asesea de.

Atac ARMAT la un studio muzical din Los Angeles. Doi rapperi cunoscuti, aflati in apropiere

Un atac armat a avut loc la un studio de inregistrari din Los Angeles, rapperii Usher si Rich the Kid fiind printre cei aflati in zona. Tinta atacului a fost un grup din anturajul lui Rich the Kid, aflati la.

FOTO VIDEO Expozitia Westminster Kennel Club, unul dintre cele mai prestigioase concursuri canine din Statele Unite

Prima expozitie a Clubului Canin Westminster a avut loc pe 8 mai 1877, fiind astfel al doilea cel mai indelungat eveniment sportiv din Statele unite, dupa Kentucky Derby, care a avut prima editie in 1875. C competitia anuala participa sute de caini din toate colturile tarii.

Mihai Gadea, imagini de senzatie din Statele Unite

Mihai Gadea a prezentat imagini de senzatie din Statele Unite, unde a fost plecat timp de doua saptamani. Realizatorul Sinteza Zilei a fost fotografiat alaturi de cei mai influenti senatori. Este vorba.

Statele Unite se impotmolesc in construirea cailor ferate de mare viteza

California a suspendat in aceasta saptamina un proiect de cale ferata de mare viteza, in contextul in care modalitatile moderne de transport au de-a face cu o batalie dificila in Statele Unite, inclusiv cu o multitudine de obstacole culturale, politice si economice, scrie AFP.

Statele Unite pregatesc o interventie militara n Venezuela, acuza Cuba

Statele Unite au mobilizat efective ale fortelor speciale in cadrul pregatirilor pentru lansarea unei interventii militare in Venezuela sub pretextul contracararii unei crize umanitare, acuza Administratia din Cuba, care este un aliat al regimului de la Caracas, scrie Mediafax.

Mitrita n-a primit viza pentru Statele Unite

Jucatorul Alexandru Mitrita nu a putut face deplasarea cu echipa New York City FC in Statele Unite din cauza vizei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )