Libnet.ro
UNICEF

06:45

Un violator in serie din Suceava a fost prins dupa aproape cinci luni in care a facut mai multe victime

Antena3 Antena3,
Un violator in serie din Suceava a fost prins dupa aproape cinci luni in care a facut mai multe victime

Un violator in serie din Suceava a fost prins dupa aproape cinci luni in care a facut mai multe victime. Ultimul caz i-a socat chiar si pe anchetatori. Barbatul a violat o tanara pe care a abordat-o chiar. continuă pe Antena3

Un tanar din Suceava, prins beat la volan de doua ori in patru ore. Cum a fost sanctionat

Un tanar de 19 ani din Suceava a fost incatusat dupa ce a fost prins la volan in stare de ebrietate de doua ori in doar patru ore. Acesta a primit si o amenda de 1. 000 de lei fiindca nu avea.

Darius Vlcov a ramas fara permis dupa ce a fost prins conducnd cu viteza n judetul Arges

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a fost amendat si a ramas fara permis pentru 90 de zile, dupa ce a fost prins joi de politisti in timp ce conducea masina in judetul Arges cu o viteza peste limita legala.

Un tanar din Dambovita a fost saltat de Politie dupa ce a fost prins avand asupra sa peste 3 kg de cannabis. Suspectul se afla intr-un autocar ce venea din Grecia

Un tanar din Dambovita a fost saltat de Politie si a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a fost prins avand asupra sa peste 3 kg de cannabis. Suspectul se afla intr-un autocar ce venea din Grecia.

HALUCINANT! Un primar a fost prins de mama sa cu o prostituata la motel... Fiica lui ii filma (VIDEO)

Un primar din Mexic a trecut printr-o situatie pe care probabil ca n-o va uita prea curand! Edilul a fost prins de mama si fiica sa intr-o camera de motel cu o prostituata, scrie libertatea. ro. Este vorba.

Dupa MTV, inca o televiziune din Romania se inchide. Dupa 20 de ani

Postul de televiziune TV H, operat de Fundatia Massmedia Romania de Maine, se va inchide in urmatoarea perioada, dupa aproape 20 de ani de functionare. Potrivit informatiilor Paginademedia. ro, toti.

Anchetatorii britanici au anuntat cauza mortii lui Emiliano Sala - Fotbalistul a fost identificat dupa amprente

Fotbalistul argentinian Emiliano Sala, al carui corp a fost recuperat din epava avionului disparut deasupra Canalului Manecii pe 21 ianuarie, a fost identificat dupa amprente, au precizat luni anchetatorii britanici, citati de presa internationala.

Ancheta a Politiei Capitalei, dupa ce un barbat cu un pistol in mana s-a plimbat printre masini, in zona Tineretului. Suspectul a fost prins

Politia Capitalei a demarat o ancheta dupa ce mai multe persoane au sesizat ca un barbat cu un pistol in mana se plimba haotic printre masini, in zona Tineretului. Echipajele sosite la fata locului l-au depistat pe suspect intr-un imobil din apropiere si au stabilit ca pistolul era de tip air soft, arma neletala. Barbatul a fost dus la audieri.

Gata, s-a terminat, decizia in privinta Exatlon Romania a fost luata: Dupa ce n-au mai reusit sa castige de cateva saptamani, s-a ajuns, inevitabil si la asa ceva...

Vesti triste de pe frontul din Republica Dominicana! Irina Postolea a avut parte de o accidentare cumplita in editia de duminicaa Exatlonului! Din pacate, a avut ghinion, iar la finele cursei s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )