Libnet.ro
UNICEF

14:15

Atac armat in SUA. Cel putin cinci persoane au fost ranite in statul Maryland

Adevărul Adevărul,
Atac armat in SUA. Cel putin cinci persoane au fost ranite in statul Maryland

Cel putin cinci persoane au fost impuscate intr-un incident ce a avut loc miercuri dupa-amiaza intr-un complex de birouri din Edgewood, statul american Mayland, relateaza CNN. continuă pe Adevărul

Incident armat in SUA! Cel putin cinci persoane au fost impuscate

UPDATETrei persoane si-au pierdut viata si alte doua sunt in stare grava. Cel putin cinci persoane au fost impuscate in SUA miercuri dupa-amiaza intr-un complex de birouri.

Atac armat in SUA. Cel putin trei persoane au murit si doua au fost ranite in statul Maryland

Cel putin trei persoane au murit si doua au fost ranite intr-un incident armat ce a avut loc miercuri dupa-amiaza intr-un complex de birouri din Edgewood, statul american Mayland, relateaza CNN.

UPDATE Atac armat in SUA. Cel putin trei persoane au murit si doua au fost ranite in statul Maryland

Cel putin trei persoane au murit si doua au fost ranite intr-un incident armat ce a avut loc miercuri dupa-amiaza intr-un complex de birouri din Edgewood, statul american Mayland, relateaza CNN.

Atac armat in Statele Unite. Mai multe persoane au fost impuscate - VIDEO

Cel putin cinci persoane au fost impuscate intr-un incident produs miercuri dupa-amiaza intr-un complex de birouri din statul american Maryland, potrivit CNN. Potrivit oficialilor, atacatorul a.

Incendiu puternic in apropierea Autostrazii Soarelui. Cel putin cinci hectare de grau au fost mistuite de flacari

Pompierii au intervenit de urgenta sambata seara in zona autostrazii Soarelui, dupa ce hectare intregi de grau au fost mistuite de flacari. Pompierii Inspectoratului pentru Situatii.

Accident in drum spre scoala. Cinci persoane au ajuns la spital

Un accident rutier in care cinci persoane au fost implicate s-a produs marti-dimineata, 17 octombrie 2017, pe un drum din judetul Olt.

Peninsula Iberica, afectata de incendii de vegetatie! Cel putin 40 de oameni au murit

Cel putin 40 de oameni si-au pierdut viata in incendiile de vegetatie care afecteaza nord-vestul Peninsulei Iberice. Cele mai multe victime au fost in Portugalia, unde zeci de focare fac ravagii.

ATENTATE cu cel putin 30 de MORTI! ISIS A REVENDICAT atacurile

ATENTATE cu cel putin 30 de MORTI! ISIS A REVENDICAT atacurile. Atacatorii au folosit masini-capcana si lansatoare de rachete RPG. Comunicatul nu ofera alte detalii in plus. Cel putin 24 de militant.

Cel putin doi mari producatori auto, interesati de Romania

Zona de Vest a tarii starneste cel mai mare interes, fiindca acolo se simt mult mai putin problemele cu infrastructura, a spus ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, sustinand insa ca si Moldova ar avea un potential urias, dar acolo ar trebui construita autostrada care sa lege Iasi de Tg Mures.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3162 seconds )