Libnet.ro
UNICEF

15:15

Atac armat in Statele Unite. Mai multe persoane au fost impuscate - VIDEO

Antena3 Antena3,
Atac armat in Statele Unite. Mai multe persoane au fost impuscate - VIDEO

Cel putin cinci persoane au fost impuscate intr-un incident produs miercuri dupa-amiaza intr-un complex de birouri din statul american Maryland, potrivit CNN. Potrivit oficialilor, atacatorul a. continuă pe Antena3

Atac la metroul din Londra: Mai multe persoane au fost injunghiate

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce au fost injunghiate, luni seara, in statia Parsons Green din Londra. Un individ inarmat cu un cutit a atacat mai multe persoane din.

Atac cu bomba intr-o statiune turistica din Turcia. Mai multe persoane au fost ranite - VIDEO

Un atac cu bomba a avut loc marti, in statiunea turistica turceasca Mersin, situata in sudul tarii, intre Antalya si Alanya, potriviteuronews. com. Potrivit presei locale, 12 persoane.

Perchezitii la Arad si alte zece judete. Mai multe persoane sunt banuite de evaziune fiscala si spalare de bani

Peste 30 de perchezitii domiciliare pe raza judetelor Arges, Prahova, Giurgiu, Sibiu, Iasi, Ialomita, Bacau, Vaslui, Arad si Valcea si in municipul Bucuresti la locuintele unor persoane si sediile unor societati comerciale banuite de evaziune fiscala si spalare a banilor au loc astazi.

Atac armat in SUA. Cel putin cinci persoane au fost ranite in statul Maryland

Cel putin cinci persoane au fost impuscate intr-un incident ce a avut loc miercuri dupa-amiaza intr-un complex de birouri din Edgewood, statul american Mayland, relateaza CNN.

Atac armat in SUA. Cel putin trei persoane au murit si doua au fost ranite in statul Maryland

Cel putin trei persoane au murit si doua au fost ranite intr-un incident armat ce a avut loc miercuri dupa-amiaza intr-un complex de birouri din Edgewood, statul american Mayland, relateaza CNN.

UPDATE Atac armat in SUA. Cel putin trei persoane au murit si doua au fost ranite in statul Maryland

Cel putin trei persoane au murit si doua au fost ranite intr-un incident armat ce a avut loc miercuri dupa-amiaza intr-un complex de birouri din Edgewood, statul american Mayland, relateaza CNN.

Rusia acuza Statele Unite ca isi dezvolta sistemul de aparare antiracheta pentru a putea face uz de armele nucleare cu costuri minime

Statele Unite si-au accelerat dezvoltarea scutului de aparare anti-racheta pentru a obtine un avantaj strategic si a avea posibilitatea de a utiliza armele nucleare cu costuri minime, a declarat purtatorul de cuvant al ministerului de Aparare al Rusiei.

Cum ar fi influentat Pokemon Go alegerile din Statele Unite in 2016

Niantic, compania care dezvolta Pokemon Go, dezvaluie ca parti terte ar fi avut acces neautorizat la platforma jocului, ceea ce ar fi influentat alegerile din Statele Unite din 2016. CNN a urmarit activitatea online a unui cont fals Facebook conectat la Rusia prin alte platforme sociale. Contul care a format pagina Do not Shoot Us [].

Oficial nord-coreean: Statele Unite nu lasa nicio alternativa Coreei de Nord decat sa-si dezvolte un program nuclear

Vrem ca Statele Unite sa puna capat politicii sale ostile fata de Coreea de Nord, a afirmat vice-presedintele parlamentului nord-coreean, An Tong Chun.

Oltchim, aproape de vanzare: Mai multe companii au achizitionat pachete de active la combinatul din Ramnicu Valcea

Problemele de la Oltchim Ramnicu Valcea, aproape sa ajunga la un final! Procedura de vanzare a combinatului petrochimic este aproape finalizata dupa ce mai multe companii au achizitionat sau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )