Libnet.ro
UNICEF

12:15

Atac armat in SUA. Patru persoane au murit si alte cinci au fost ranite dupa ce un barbat a deschis focul intr-un bar

Antena3 Antena3,
Atac armat in SUA. Patru persoane au murit si alte cinci au fost ranite dupa ce un barbat a deschis focul intr-un bar

Patru persoane si-au pierdut viata si alte cinci au fost ranite in urma unui atac armat care a avut loc, duminica dimineata, intr-un bar din Kansas. impuscaturile au fost raportate Politiei din Tequila. continuă pe Antena3

Atac armat in SUA! Autoritatile, iN ALERTA! Bilantul victimelor

Patru persoane au fost ucise si cinci au fost ranite intr-un atac, prin impuscare, comis in Kansas City, SUA, duminica dimineata.

SUA: Patru morti si cinci raniti intr-un atac armat intr-un bar din Kansas

Patru persoane au murit si alte cinci au fost ranite in urma unui atac armat care a avut loc, duminica dimineata, intr-un bar din Kansas, anunta Politia citata de CNN.

SUA: Patru morti si cinci raniti intr-un atac armat intr-un bar din Kansas

Patru persoane au murit si alte cinci au fost ranite in urma unui atac armat care a avut loc, dumini.

Atac armat la Paris. Patru politisti au fost ucisi, in sediul central al Politiei. Cine e atacatorul

Oamenii legii au fost ucisi in mod brutal, in aceasta joi, pe 3 octombrie. Clipele de teroare s-au desfasurat cu rapiditate, intr-un atac armat la Paris. Astfel ca, patru politisti care au intervenit au fost ucisi in timpul misiunii ce avea si scop de salvare. Atac armat la Paris. Patru politisti au fost ucisi! Momentele .

VIDEO Patru persoane au fost ucise in urma unui atac armat intr-un bar din Kansas

Patru persoane au fost ucise in urma unui atac armat care a avut loc duminica dimineata intr-un bar din Kansas, a anuntat pe Twitter Departamentul de Politie din Kansas City, potrivit CNN, scrie Mediafax.

Victimele celui mai sangeros atac armat din SUA vor primi despagubiri in valoare de 735 de milioane de dolari VIDEO

Victimele atacului din Las Vegas din 2017, potrivit unei noi intelegeri, vor primi despagubiri in valoare de 735 milioane de dolari de la MGM Resorts, relateaza BBC.

UPDATE ATAC ARMAT LA PARIS: Fortele de ordine sunt in alerta! Bilant de ULTIM moment al victimelor

UPDATE: Cinci oameni au murit in urma unui atac al sediului Prefecturii Politiei din Paris, patru dintre ei fiind politisti. Atacatorul, inarmat cu un cutit, a fostimpuscat mortal, dupa ce a ranit mai.

VIDEO Un antrenor de box de la Clubul Dinamo si alte cinci persoane, retinute in cazul incidentelor din Piata Constitutiei, unde o persoana a murit

Sase persoane, printre care si un antrenor de box de la Clubul Dinamo au fost retinute in cazul incidentelor de la sfarsitul saptamanii trecute, din Piata Constitutiei, soldate cu moartea unei persoane.

Un nou accident cumplit in Romania. Patru oameni au murit pe Drumul Mortii din Iasi - VIDEO

Un grav accident de circulatie s-a produs in jurul orei 13:50, pe raza localitatii Baltati, in apropiere de Targu Frumos. Au murit patru persoane, iar alte patru sunt ranite. Traficul rutier a fost oprit pe.

FOTO VIDEO Accident cumplit pe DN2 A. Un TIR a spulberat un microbuz: 10 persoane au murit si alte 7 au fost ranite. in ce stare sunt supravietuitorii

Accident cumplit de circulatie in judetul Ialomita. Zece persoane au murit si alte 7 au fost ranite intr-o coliziune dintre un microbuz, in care se aflau 17 pasageri, si un TIR care a patruns pe contrasens. Nenorocirea a avut loc pe DN2A, sat Sf. Gheorghe, comuna Balaciu, sambata dimineata, 5 octombrie, in jurul orei 05. Pasagerii din microbuz erau din Ialomita si se indreptau catre locurile de munca din Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )