Libnet.ro
UNICEF

22:45

Atac armat in Texas. Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
Atac armat in Texas. Sunt mai multe victime

Un individ inarmat a impuscat mortal sapte persoane intr-o casa de la periferia orasului american Dallas duminica seara, dupa care a fost ucis de politia chemata la fata locului, relateaza. continuă pe Antena3

Accident rutier grav pe DN 13. Sunt mai multe victime

Un accident grav s-a produs pe Drumul National 13, in judetul Brasov, in care au fost implicate un TIR si un microbuz in care se aflau opt pasageri. in urma impactului o persoana a murit,.

ATAC in GERMANIA! Mai multe VICTIME!

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui atac cu gaze lacrimogene pe aeroportul din Frankfurt, cel mai aglomerat din Germania, scrie The Independent. Incidentul a avut loc luni dimineata, in zona.

EXPLOZIE! Mai multe VICTIME iN ACEASTA SEARA!

O persoana a fost ucisa si alte trei ranite in explozia unei masini care a avut loc vineri la Kiev, informeaza Xinhua si Daily Sabah. Persoana ucisa este un barbat, iar printre cei raniti.

Doi copii si mama acestora, ucisi cu bestialitate intr-un atac armat in gara din Noyon, nordul Frantei

Doi copii si mama acestora au fost ucisi intr-un atac armat in gara orasului Noyon din Oise, in nordul Frantei, informeaza Le Figaro.

Atac armat intr-o gara din Franta! O femeie si cei doi copii ai acesteia au fost ucisi - VIDEO

Doi copii si mama acestora au fost ucisi intr-un atac armat in gara orasului Noyon din Oise, in nordul Frantei, informeaza Le Figaro. Tatal, care este presupusul suspect, s-a sinucis in.

Atac armat intr-o scoala din Ohio. Nicio persoana nu a fost ranita

Atac armat intr-o scoala din Ohio, a anuntat politia din orasulColumbus intr-un anunt postat pe Twitter. atacatorul a fost arestat de echipajele SWATcare au intervenit, a transmis.

Incident grav pe cel mai aglomerat aeroport din Germania. Mai multe persoane, ranite

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui atac cu gaze lacrimogene pe aeroportul din Frankfurt, cel mai aglomerat din Germania, scrie The Independent. Incidentul a avut loc luni dimineata, in zona.

Peste 24.400 de locuri de munca vacante la nivel national. In ce judete sunt cele mai multe slujbe si care sunt calificarile cautate

Peste 24. 400 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Arad, Prahova si Sibiu, in timp ce Bacau, Suceava si Mehedinti sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit datelor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), citate de News. ro.

Nou termen in dosarul Colectiv, care a fost amanat de mai multe ori

Un nou termen in dosarul incendiului de la clubul Colectiv, care a fost reunit cu cel al fostului primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, ar urma sa aiba loc luni, la Tribunalul Bucuresti. Pana in prezent, dosarul a fost amanat pana acum de mai multe ori.

Luni, la Tribunalul Bucuresti, un nou termen in dosarul Colectiv, reunit cu cel al lui Piedone; dosarul a fost amanat de mai multe ori

Un nou termen in dosarul incendiului de la clubul Colectiv, care a fost reunit cu cel al fostului primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, ar urma sa aiba loc luni, la Tribunalul Bucuresti, dosarul fiind amanat pana acum de mai multe ori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )