Libnet.ro
UNICEF

15:45

Nou termen in dosarul Colectiv, care a fost amanat de mai multe ori

România Liberă România Liberă,
Nou termen in dosarul Colectiv, care a fost amanat de mai multe ori

Un nou termen in dosarul incendiului de la clubul Colectiv, care a fost reunit cu cel al fostului primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, ar urma sa aiba loc luni, la Tribunalul Bucuresti. Pana in prezent, dosarul a fost amanat pana acum de mai multe ori. continuă pe România Liberă

Luni, la Tribunalul Bucuresti, un nou termen in dosarul Colectiv, reunit cu cel al lui Piedone; dosarul a fost amanat de mai multe ori

Un nou termen in dosarul incendiului de la clubul Colectiv, care a fost reunit cu cel al fostului primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, ar urma sa aiba loc luni, la Tribunalul Bucuresti, dosarul fiind amanat pana acum de mai multe ori.

Noul termen in dosarul Colectiv, programat pentru 25 septembrie. Ministerul Finantelor, citat la urmatorul termen

Un nou termen in dosarul incendiului de la clubul Colectiv, care a fost reunit cu cel al fostului primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, ar urma sa aiba loc luni, la Tribunalul Bucuresti. Pana in prezent, dosarul a fost amanat pana acum de mai multe ori.

Reprezentantii Ministerului Finantelor, citati in urmatorul termen din dosarul Colectiv

Luni, a avut aloc un nou termen din dosarul Colectiv la Tribunalul Bucuresti. Judecatorii au luat o decizie neasteptata in acest caz si anume sa citeze Ministerul Finantelor la termenul urmator.

Care au fost cele mai citite zece carti in aceasta vara

Mai sunt trei zile pana cand incepe noul an scolar, momentul care marcheaza oficial finalul vacantei pentru multi romani, vacanta ce pare sa fi fost condimentata cu multe carti de fictiune, dupa cum arata topul intocmit de elefant. ro pentru lunile.

Zece curiozitati despre leul romanesc. De unde provine numele monedei noastre si care a fost cea mai mare bancnota din istorie

Va prezentam cateva curiozitati despre moneda noastra nationala. Puteti afla, printre altele, cand a fost data in folosinta aceasta moneda sau cand au aparut primele bancnote.

Un preot spune care este cel mai mare pacat pe care femeile il fac in timpul sexului. Este o blasfemie

John Hagee, un preot din SUA, a explicat care este cel mai mare pacat pe care femeile il pot face in timpul sexului. Potrivit preotului, daca femeile rostesc numele lui Dumnezeu in timpul actului.

Adevaruri ascunse. Care sunt cele mai empatice zodii

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au explicat in emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3,care sunt cele mai empatice zodii. Fecioarele sunt empatice, pentru ca au un.

Care este cel mai mare regret al Andreei Marin: Imi pare rau ca

Andreea Marin a dat cartile pe fata si a marturisit care este cel mai mare regret al ei. Vedeta recunoaste ca ii pare rau ca nu mai are langa ea oamenii pe care i-a iubit extrem de mult. Marele meu regre.

Cand a fost cel mai puternic seism din Romania. Nu a fost cel din 1977

INFP arata ca cel mai mare cutremur care a avut loc in Romania a avut magnitudinea de 7,9. Seismul a avut loc la ora 12:55, in data de 26 octombrie 1802, la o adancime de 150 de kilometri,.

Care este cel mai asteptat film horror al anului. Fanii il asteapta de ani de zile (VIDEO)

Stephen King este cel mai apreciat scriitor contemporan de romane horror, iar majoritatea dintre cartile sale au fost ecranizate. Cea mai recenta este IT, un film pe care toti fanii acestui gen il.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )