Libnet.ro
UNICEF

09:45

ATAC ARMAT LA TORONTO! MAE, precizare de ULTIM MOMENT despre romanii din Canada

B1 B1,
ATAC ARMAT LA TORONTO! MAE, precizare de ULTIM MOMENT despre romanii din Canada

Ministerul Afacerilor Externe face primele precizari in cadrul atacului armat de la Toronto. MAE precuizeaza ca nimeni nu a cerut, pana in prezent, asistenta consulara in legatura cu atacul din. continuă pe B1

ATAC ATMAT LA TORONTO! MAE, precizare de ULTIM MOMENT despre romanii din Canada

Ministerul Afacerilor Externe face primele precizari in cadrul atacului armat de la Toronto. MAE precuizeaza ca nimeni nu a cerut, pana in prezent, asistenta consulara in legatura cu atacul din.

UPDATE Un mort si 13 raniti intr-un atac armat la Toronto. Presupusul atacator, mort

Un om a fost ucis si alti 13 au fost raniti intr-un atac armat duminica seara la Toronto, Canada, iar suspectul este mort, a anuntat politia locala, potrivit presei, scrie AFP.

O persoana ucisa si mai multe ranite ntr-un atac armat la Toronto. Atacatorul a fost mpuscat

Un barbat a deschis focul,in noaptea de duminica spre luni,pe o strada din Cartierul grecesc al orasului Toronto, potrivitBBC. Atacatorul a murit dupa un schimb de focuri cu politia. O femeie si-a pierdut viata, iar dintre cele 13 persoane ranite, o tanara este in stare grava.

TEROARE in Germania: 14 persoane ranite in urma unui atac cu CUTIT! Detalii de ultim moment

Este stare de alerta in nordul Germaniei, in orasulLuebeck, unde 14persoane au fost ranite intr-un atac cu arma alba, desfasurat intr-un autobuz. Potrivitpresei locale principalul.

TEROARE in Germania: 14 persoane ranite in urma unui atac cu CUTIT! Detalii de ultim moment (FOTO)

Este stare de alerta in nordul Germaniei, in orasulLubeck, unde 14persoane au fost ranite intr-un atac cu arma alba, desfasurat intr-un autobuz. Potrivitpresei locale principalul.

ATAC ARMAT in Canada: Mai multi morti si raniti! Bilantul complet al victimelor (VIDEO)

Un atac armat a avut loc in orasul canadian Toronto, in juruloreilocale22:0005:00, ora Romaniei) in urmacaruia cel putin doua persoane au murit, iar alte noua au fost.

Atac armat in Germania. Mai multe persoane sunt ranite

Un atac armat a avut loc in urma cu putin timp intr-o localitate din Germania, Luebek. Potrivit presei internationale, un barbat inarmat cu un cutit ar fi ranit 14 persoane. Politia a confirmat.

Atac armat in Canada. Doua persoane au murit iar alte 13 sunt grav ranite

Un incident armat produs duminica noapte in cartierul grecesc din Toronto s-a soldat cu doi morti, dintre care agresorul care a deschis focul asupra altor persoane, si 13 raniti, a anuntat Mark Saunders, seful po.

S-a intamplat inevitabilul. Viorel Lis este mort pentru Oana. Detalii de ultim moment

Viorel Lis nu se simte deloc bine. Fostul edil al Capitalei a fost internat in spital in urma cu ceva timp dupa ce a facut atac cerebral. Desi Oana a spus ca ii va fi alaturi sotului ei pana in ultima.

SUA: Atac armat intr-o biserica din Nevada. Bilantul victimelor

Un barbat a deschis focul, duminica, intr-o biserica din statul american Nevada, ucigand o persoana si ranind o alta, informeaza CNN. Atacul armat a fost comis intr-o Biserica.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )