Libnet.ro
UNICEF

09:15

S-a intamplat inevitabilul. Viorel Lis este mort pentru Oana. Detalii de ultim moment

B1 B1,
S-a intamplat inevitabilul. Viorel Lis este mort pentru Oana. Detalii de ultim moment

Viorel Lis nu se simte deloc bine. Fostul edil al Capitalei a fost internat in spital in urma cu ceva timp dupa ce a facut atac cerebral. Desi Oana a spus ca ii va fi alaturi sotului ei pana in ultima. continuă pe B1

TRAGEDIE in lumea mondena! OANA LIS a ramas SINGURA! Din pacate vestile sunt CUMPLITE: Viorel LIS...(FOTO)

Oana Lis a postat imagini care dau de gandit! Vedeta s-a pozat pe plaja fara sotul ei Viorel Lis, in contextul in care in presa au aparut mai multe speculatii despre subrezirea starii de sanatate a.

Din pacate, Oana Lis a facut anuntul TRIST: Da, este vorba de fostul primar Viorel Lis! De la o anumita varsta, la anumite lucruri te astepti...

Oana Lis a povestit cum se mai simte sotul ei, Viorel Lis, dupa ce a suferit atacul cerebral. Aceasta isi doreste sa fie puternica pentru omul care a sustinut-o neconditionat toata viata. Oana a spus ca.

Da, e ADEVARAT! Toata lumea PLANGE! Din pacate, Oana Lis a facut anuntul TRIST: Fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

Cunoscutii fostului primar sunt in lacrimi! Din pacate, Oana Lis a facut anuntul trist: Da, este vorba de Viorel Lis...

Potrivit celor mai noi informatii despre starea de sanatate a fostului primar al Bucurestiului, vestile despre Viorel Lis sunt din ce in ce mai rele, fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si mergand.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )