Libnet.ro
UNICEF

18:01

Atac cu bomba intr-o statiune turistica din Turcia. Mai multe persoane au fost ranite - VIDEO

Antena3 Antena3,
Atac cu bomba intr-o statiune turistica din Turcia. Mai multe persoane au fost ranite - VIDEO

Un atac cu bomba a avut loc marti, in statiunea turistica turceasca Mersin, situata in sudul tarii, intre Antalya si Alanya, potriviteuronews. com. Potrivit presei locale, 12 persoane. continuă pe Antena3

11 irakieni si iranieni, ajutati de doua calauze din Turcia, au fost prinsi dupa ce au trecut ilegal granita dintre Serbia si Romania

11 iranieni si irakieni, ajutati de doua calauze din Turcia, au fost prinsi de Politia de Frontiera cand incercau sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania.

ATAC CU BOMBA intr-o statiune turistica (FOTO)

Atac cu bomba, marti, in statiunea turistica turceasca Mersin, situata in sudul tarii, intre Antalya si Alanya. Atacul a vizat un autocar al politiei locale. Potrivit presei locale,.

ATAC CU BOMBA intr-o statiune turistica. Numarul victimelor este coplesitor, iar autoritatile incearca sa intervina (FOTO)

Atac cu bomba, marti, in statiunea turistica turceasca Mersin, situata in sudul tarii, intre Antalya si Alanya. Atacul a vizat un autocar al politiei locale. Potrivit presei locale, cel.

Atac la metroul din Londra: Mai multe persoane au fost injunghiate

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce au fost injunghiate, luni seara, in statia Parsons Green din Londra. Un individ inarmat cu un cutit a atacat mai multe persoane din.

Bursa de Energie din Turcia va lansa tranzactii cu gaze naturale in 2018

Energy Exchange Istanbul EXIST), piata de energie din Istanbul, lansata in martie 2015, va lansa in luna aprilie 2018, pe noua sa platforma electronica, tranzactii cu gaze naturale, potrivit dailysabah. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2043 seconds )