Libnet.ro
UNICEF

05:30

Atac la metroul din Londra: Mai multe persoane au fost injunghiate

Antena3 Antena3,
Atac la metroul din Londra: Mai multe persoane au fost injunghiate

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce au fost injunghiate, luni seara, in statia Parsons Green din Londra. Un individ inarmat cu un cutit a atacat mai multe persoane din. continuă pe Antena3

Atac cu bomba intr-o statiune turistica din Turcia. Mai multe persoane au fost ranite - VIDEO

Un atac cu bomba a avut loc marti, in statiunea turistica turceasca Mersin, situata in sudul tarii, intre Antalya si Alanya, potriviteuronews. com. Potrivit presei locale, 12 persoane.

O persoana a fost ucisa si doua sunt ranite dupa un atac la metroul din Londra

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce au fost injunghiate, luni seara, in statia de metrou Parsons Green din Londra.

O studenta romanca a murit in catedrala Saint Pauls din Londra dupa ce a cazut de la 30 de metri inaltime

O studenta si patinatoare romanca a murit in interiorul celebrei catedrale Saint Pauls din Londra, informeaza presa britanica.

Uriasul ecran din Londra care iti va face publica orice miscare. Poate cuprinde 4 terenuri de tenis (VIDEO/FOTO)

Un ecran imens va fi instalat in Picadilly Circus din Londra care va urmari autoturismele si persoanele care trec, pentru a afisa anunturi despre acestea, dar fara a furniza date confidentiale, relateaza Th.

Politia metropolitana din Londra investigheaza trei noi acuzatii de agresiune sexuala in cazul Weinstein

Metropolitan Police din Londra investigheaza trei noi acuzatii de agresiune sexuala care ii sunt aduse producatorului Harvey Weinstein de o femeie, informeaza BBC, citat de News. ro.

Alerta meteo. Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata valabile in zece judete din zona Transilvaniei. Potrivit.

Doliu in muzica romaneasca. A murit in urma cu mai multe zile, dar apropiatii n-au dezvaluit asta

Doliu in muzica romaneasca. A murit in urma cu mai multe zile, dar apropiatii n-au dezvaluit asta Doliu in muzica romaneasca, dupa ce s-a stins din viata muzicologul Anca Florea.

Romania nu accepta propuneri care conduc la o Europa cu mai multe viteze

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat ca tara noastra nu accepta propuneri care conduc catre o Europa cu doua sau mai multe viteze sau catre o Europa a cercurilor concentrice, informeaza Adminsitratia Prezidentiala, prin intermediul unui comunciat de presa.

Explozie puternica in Turcia. Sunt mai multe victime

12 persoane au fost ranite in explozia unei bombe la trecerea unui vehicul de politie marti la Mersin, un important oras port in sudul Turciei, informeaza Reuters si AFP, citand canale de.

Biletul de adio sfasietor al romancei care s-a aruncat de pe Catedrala St. Paul, din Londra: Mama, nu puteam sa...

Tanara de 23 de ani care s-a aruncat de la balconul Catedralei St. Paul, saptamana trecuta, este o romanca originara din Iasi. Scrisorile lasate in urma de Lidia au fost publicate de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )