Libnet.ro
UNICEF

05:15

Atac cu cutitul in Italia. Mai multe persoane au fost injunghiate intr-un muzeu

Antena3 Antena3,
Atac cu cutitul in Italia. Mai multe persoane au fost injunghiate intr-un muzeu

O ingrijitoare de origine poloneza, cuprinsa de un moment de nebunie - potrivit primelor elemente ale anchetei -, a injunghiat mai multe persoane, dintre care una mortal, sambata la Canneto sullOglio, nord), a. continuă pe Antena3

Atac cu cutitul n Italia. O ngrijitoare de origine poloneza a njunghiat mai multe persoane, ntr-un muzeu: Un mort si trei raniti

O ingrijitoare de origine poloneza, cuprinsa de un moment de nebunie - potrivit primelor elemente ale anchetei -, a injunghiat mai multe persoane, dintre care una mortal, sambata la Canneto sull'Oglio, nord), a informat presa italiana citand surse din cadrul politiei, relateaza AFP, potrivitAgerpres.

Germania: Continua manifestatiile de amploare ale neonazistilor. Mai multe persoane au fost ranite in confruntari violente intre jandarmi si extremisti

Politia din Germania a intervenit de urgenta in orasul estic Chemnitz unde sambata a avut loc un mars al extremei-dreapta care protesteaza de peste o saptamana dupa ce un german a fost injunghiat mortal.

Germania: Continua manifestatiile de amploare atat ale neonazistilor. Stanga a organizat o contramanifestatie. Mai multe persoane au fost ranite in confruntari violente (FOTO, VIDEO)

Politia din Germania a intervenit de urgenta in orasul estic Chemnitz unde sambata a avut loc un mars al extremei-dreapta care protesteaza de peste o saptamana dupa ce un german a fost injunghiat mortal.

Alerta in ROMANIA! VIRUS UCIGAS face ravagii: Deja mai multe persoane AU MURIT! Bilant de ULTIM MOMENT

Ministerul Sanatatii au anuntat ca din luna mai pana in prezent au fost inregistrate 117 cazuri de meningite cauzate de infectia cu virus West Nile si 12 decese. Cele mai multe decese 5) s-au.

Momente de teroare in gara din Amsterdam: Un barbat a atacut cu cutitul mai multe persoane

Doua persoane au fost ranite, vineri, in gara centrala din Amsterdam dupa un atac cu cutitul. Atacatorul a fost ranit dupa ce a fost impuscat, conform politiei citate de Le Figaro. Politia a tras un foc.

AMBULANTA NEAGRA se intoarce! A fost MACEL in plina strada: Mai multe persoane au fost ARSE! Detalii de ultim moment

Patru persoane au fost linsate si arse de vii in Mexic, dupa ce au fost acuzate de localnici ca rapesc copiii si ca le vand organele. Autoritatile au precizat ca zvonurile care au creat panica in.

Prostitutie intr-un hotel din Bucuresti. Mai multe persoane au fost arestate

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au destructurat un grup specializat in savarsirea infractiunii de proxenetism, care isi desfasura activitatea in Sectorul 4 din.

Situatia halucinanta pe aeroportul din Iasi: Un angajat Tarom a venit la munca aproape in coma alcoolica si a incercat sa agreseze mai multe persoane

Situatie de-a dreptul halucinanta pe Aeroportul International Iasi! Un mecanic Tarom a venit beat la munca si a inceput sa isi agreseze colegii. Individul a fost condus de fortele de ordine de pe aeroport.

Libia a inchis aeroportul din Tripoli dupa ce mai multe rachete au fost trase in directia acestuia

Autoritatile libiene au inchis aeroportul din Tripoli vineri dupa ce cateva rachete au fost lansate in directia acestuia, a declarat un purtator de cuvant al companiei aeriene de stat Libyan Airlines.

Cine este femeia misterioasa cu catuse la maini,care a sunat in mijlocul noptii la mai multe sonerii

Femeia misterioasa din Statele Unite, care a sunat, in mijlocul noptii, la mai multe sonerii, a fost identificata de politisti. Imaginile cu femeia sunand la usa unei case, s-au viralizat rapid, iar multi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )