Libnet.ro
UNICEF

10:15

Atac cu drone in Arabia Saudita. Mai multe instalatii petroliere au fost afectate

Antena3 Antena3,
Atac cu drone in Arabia Saudita. Mai multe instalatii petroliere au fost afectate

Atacul cu drone asupra a doua instalatii petroliere din Arabia Saudita a provocat oprirea temporara a productiei celor doua situri, afectand aproximativ jumatate din productia gigantului petrolier national Ar. continuă pe Antena3

ATACURILE CU DRONE DIN ARABIA SAUDITA: Productia la instalatiile petroliere lovite a fost intrerupta

Atacurile cu drone contra a doua instalatii petroliere in Arabia Saudita au provocat oprirea temporara a productiei acestora, lucru care a afectat aproape jumatate din productia gigantului petrolier national Aramco, a anuntat sambata ministrul saudit al Energiei, citat de AFP.

Atac cu drone in Arabia Saudita asupra unora dintre cele mai importante instalatii economice. Despre ce tinte e vorba si ce distrugeri au lasat in urma (FOTO, VIDEO)

Mai multe drone au atacat Abqaiq, cea mai importanta rafinarie a gigantului saudit Aramco, precum si instalatiile companiei de la campul petrolifer Khurais, relateaza B1 TV. Atacurile au fost revendicate de.

Trump condamna atacul cu drone din Arabia Saudita

Presedintele american, Donald Trump, a condamnat sambata atacul cu drone impotriva a doua instalatii petroliere din Arabia Saudita, in cursul unei discutii telefonice cu printul mostenitor saudit, Mohammad bin Salman.

Petrolisti: Atacul cu drone din Arabia Saudita va scumpi benzina

Preturile petrolului ar putea creste cu pana la 10 dolari pe baril dupa mai multe atacuri cu drone care au avut loc sambata impotriva unitatii majore de productie a titeiului din Arabia Saudita, care au obligat regatul sa reduca productia la jumatate, relateaza CNBC. Petrolistii apreciaza ca acest lucru va duce la scumpirea benzinei.

Productia mondiala de petrol scade cu sase la suta dupa atacul cu drone asupra instalatiilor din Arabia Saudita

Atacul cu drone asupra a doua importante instalatii petroliere ale Arabiei Saudite a perturbat serios productia in regat, provocand noi tensiuni intre SUA si Iran, pe care Mike Pompeo o acuza ca ar fi responsabila de atacul fara precedent asupra rezervelor mondiale de petrol, scrie AFP. Exploziile au redus productia globala a petrolului cu 6%.

Atac terorist in Arabia Saudita. Tinta: doua dintre cele mai mari rafinarii din tara

Doua centre producatoare de petrol din Arabia Saudita, intre care cea mai mare unitate procesatoare .

VIDEO Atacuri cu drone asupra a doua instalatii petroliere importante din Arabia Saudita

Un atac cu drone a avut drept tinta cea mai mare instalatie de procesare a petrolului din Arabia Saudita si o alta statie operata de compania Aramco, sambata, a declarat ministrul de Interne al regatului, declansand un incendiu imens la un procesator vital pentru resursele energetice globale, informeaza The Guardian.

Incendii la instalatii petroliere din Arabia Saudita, in urma unor atacuri cu drone

Doua instalatii petroliere din Arabia Saudita sunt afectate de incendii in urma unor atacuri cu drone produse sambata dimineata, informeaza presa de stat de la Riyad, citata de postul BBC News, scrie Mediafax.

VIDEO Trump condamna atacul cu drone asupra instalatiilor petroliere din Arabia Saudita, in timp ce Pompeo acuza Iranul

Presedintele american, Donald Trump, a condamnat sambata atacul cu drone impotriva a doua instalatii petroliere din Arabia Saudita, in cursul unei discutii telefonice cu printul mostenitor saudit, Mohammad bin Salman, secretarul de stat american, Mike Pompeo, acuzand la randul sau Iranul, transmite AFP, citata de Agerpres.

Actiunile saudite au scazut puternic dupa atacurile cu drone impotriva industriei petrolului din Arabia Saudita

Actiunile saudite au scazut puternic, duminica, in urma atacurilor cu drone impotriva a doua unitati majore de productie a petrolului din Arabia Saudita, care au intrerupt peste jumatate din productia de titei a tarii, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )