Libnet.ro
UNICEF

18:30

Atac intr-un tren din Elvetia: Sase persoane au fost ranite dupa ce un barbat, inarmat cu un cutit, a declansat un incediu in mijlocul de transport (FOTO)

B1 B1,
Atac intr-un tren din Elvetia: Sase persoane au fost ranite dupa ce un barbat, inarmat cu un cutit, a declansat un incediu in mijlocul de transport (FOTO)

Un barbat inarmat cu un cutit a declansat un incendiu intr-un tren din nord-estul Elvetiei. Sase persoane au ajuns la spital cu rani provocate de cutit si arsuri, informeaza BBC News, citand. continuă pe B1

Atac intr-un tren din Elvetia: 6 persoane, printre care si un copil de 2 ani, ranite. Politia elvetiana: Probabil o crima din pasiune. Ipoteza terorismului, deplasata

Sase persoane au suferit arsuri si rani provocate de cutit in urma unui atac intr-un tren din Elvetia, informeaza politia din Saint-Gall citata de AFP. Printre raniti se afla si un copil de 2 ani. Un elvetian in varsta de 27 de ani a incercat sa dea foc, cu un lichid inflamabil, unui vagon de tren si a lovit mai multi pasageri. Politia elvetiana: Ipoteza terorismului, deplasata. Probabil o crima din pasiune.

Atac intr-un tren din Elvetia. Un vagon a fost incendiat, mai multe persoane sunt ranite

Un barbat a atacat cu o arma de foc si cu un cutit pasageri aflati intr-un tren, in Elvetia, transmite sambata AFP. Agentia France Presse, care citeaza politia, relateaza ca s-au.

FOTO: Alerta: Un atacator a injunghiat sase persoane intr-un tren elvetian

Sase persoane au fost transportate la spital cu plagi injunghiate si arsuri, dupa ce un atacator s-a napustit cu un cutit asupra pasagerilor unui tren elevetian.

FOTO: Alerta: Un atacator a injunghiat sase persoane intr-un tren elvetian. Politia: Un background terorist pare in acest moment destul de exagerat

Sase persoane au fost transportate la spital cu plagi injunghiate si arsuri, dupa ce un atacator s-a napustit cu un cutit asupra pasagerilor unui tren elevetian.

FOTO. Spania: Atac armat intr-un bar din provincia Zaragoza. Doua persoane au fost grav ranite

Doua persoane au fost ranite grav, vineri, in timpul unui atac armat care a avut loc intr-un bar din orasul Aragonia, capitala provinciei spaniole Zaragoza.

Presupus atac cu gaze in Alep. 55 de persoane au ajuns la spital, iar alte patru persoane au murit

Cel putin patru persoane au murit si 55 au fost internate la spital, cu dificultati respiratorii, dupa ce, miercuri, intr-un cartier din orasul sirial Alep ar fost lansate bombe cu clor, potrivit unor surse spitalicesti si din apararea civila.

Incendiu intr-o maternitate din Bagdad. Cel putin 11 bebelusi au murit

Cel putin 11 copii nascuti prematur au murit, miercuri dimineata, intr-un incendiu care a izbucnit intr-o maternitate din capitala irakiana Bagdad.

Alerta alimentara! Mici cu E.Coli, intr-un hipermarket din Caras-Severin

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelora anuntat ca inspectorii institutiei au descoperit bacteria E. Coli in mici comercializati intr-un magazin din.

Elvetia:Un barbat a injunghiat sapte persoane si a provocat un incendiu intr-un tren

Autoritatile elvetiene au anuntat ca sapte persoane au fost transportate la spital cu plagi injunghiate si arsuri, dupa ce un atacator s-a napustit cu un cutit asupra pasagerilor unui tren. Se pare ca atacatorul a pornit si un mic incendiu, dupa ce a stropit un lichid inflamabil pe podeaua trenului, transmite BBC.

Atac cu bomba intr-o statiune din Thailanda. O persoana a fost ucisa, zece ranite, inclusiv turisti straini

Doua bombe au explodat intr-o statiune la malul marii din districtul thailandez Hua Hin, provocand moartea unei femei si ranind alte 10 persoane, a informat pe Twitter un corespondent BBC, citand.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )