Libnet.ro
UNICEF

08:30

Atac cu masina in Franta. Trei persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Atac cu masina in Franta. Trei persoane au fost ranite

O masina a intrat vineri dupa-amiaza in mai multe de persoane aflate in fata unui campus universitar din apropiere de Toulouse, in sudul Frantei. Trei persoane au fost ranite, doua dintre ele fiind in stare grava, transmite Europe 1. continuă pe Adevărul

Au fost trei accidente in acelasi timp, la Buzau. Sase persoane au fost ranite

Trei accidente rutiere s-au produs simultan, vineri seara, pe raza judetului Buzau. Unul s-a produs la iesirea din Buzau catre Ploiesti, in apropierea benzinariei Lukoil, altul in municipiul Buzau, la intersectia strazilor Triumfului cu Scanteii, iar cel de-al treilea, pe DN 2 C, intre Costesti si Gheraseni. Sase persoane au fost ranite, intre care si un copil.

Franta: Trei raniti dupa ce un barbat a intrat cu masina in trecatori

Un barbat a intrat 'in mod deliberat' vineri in trecatori la Blagnac, in apropierea orasului Toulouse sud-vestul Frantei), ranind trei tineri, a anuntat o sursa politieneasca, citata de AFP si EFE, preluata de Agerpres.

Trei persoane ranite in urma unui accident pe un drum judetean din Arad

Trei persoane au fost ranite, vineri dimineata, in urma impactului dintre o masina si un microbuz pe un drum judetean din Arad. Accidentul a avut loc pe DJ 682, in apropiere de municipiul Arad, pe fondul unei ceti dense.

Grav accident de circulatie: trei persoane au murit

Trei persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost ranite, dintre care una grav, joi, in urma unui accident produs intre un camion si o masina, pe un drum national din judetul Caras-Severin.

Accident grav in Arad. Mai multe victime, in urma impactului dintre o masina si un microbuz

Trei persoane au fost ranite, vineri dimineata, in urma impactului dintre o masina si un microbuz pe un drum judetean din Arad. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Accident cumplit pe DN 6. Trei persoane au decedat si alte doua sunt grav ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit violent

Trei persoane au murit si doua au fost ranite, dintre care una foarte grav, dupa ce o autoutilitara si un autoturism s-au ciocnit violent joi pe DN 6, intre localitatile Slatina Timis si Ilova, din.

Accident cumplit pe DN21, in judetul Calarasi. Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite (VIDEO)

Un accident ingrozitor a avut loc miercuri seara pe DN21, la Drajna, in judetul Calarasi. Cumplitul accident s-a produs dupa ce o masina, Dacia Logan, a intrat pe contrasens si s-a lovit de un.

Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite in urma unui grav accident rutier din Caras-Severin

Accident rutier cumplit pe DN6, in judetul Caras-Severin. Trei oameni au murit si alti doi au fost grav raniti dupa ce sofer unui automobil a efectuat o depasire multipla. Conform informatiilor date.

Accident grav in Bucuresti. O persoana a murit, alte doua au fost ranite - Imagini cu impact emotional

Accident grav in Bucuresti, in zona Baicului. Doua masini au fost implicate, sunt cel putin doua victime. in curs de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )