Libnet.ro
UNICEF

14:30

Trei persoane ranite in urma unui accident pe un drum judetean din Arad

România Liberă România Liberă,
Trei persoane ranite in urma unui accident pe un drum judetean din Arad

Trei persoane au fost ranite, vineri dimineata, in urma impactului dintre o masina si un microbuz pe un drum judetean din Arad. Accidentul a avut loc pe DJ 682, in apropiere de municipiul Arad, pe fondul unei ceti dense. continuă pe România Liberă

Trei morti si doi raniti in urma unui accident rutier in Caras- Severin, dupa ce un sofer a vrut sa depaseasca mai multe masini

Trei persoane si-au pierdut viata, iar doua au fost ranite pe DN6, in judetul Caras- Severin, dupa ce soferul unei masini a intrat intr-o depasire multipla, relateaza News. ro.

Grav accident de circulatie: trei persoane au murit

Trei persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost ranite, dintre care una grav, joi, in urma unui accident produs intre un camion si o masina, pe un drum national din judetul Caras-Severin.

Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite in urma unui grav accident rutier din Caras-Severin

Accident rutier cumplit pe DN6, in judetul Caras-Severin. Trei oameni au murit si alti doi au fost grav raniti dupa ce sofer unui automobil a efectuat o depasire multipla. Conform informatiilor date.

Accident cumplit pe DN 6. Trei persoane au decedat si alte doua sunt grav ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit violent

Trei persoane au murit si doua au fost ranite, dintre care una foarte grav, dupa ce o autoutilitara si un autoturism s-au ciocnit violent joi pe DN 6, intre localitatile Slatina Timis si Ilova, din.

Atac cu masina in Franta. Trei persoane au fost ranite

O masina a intrat vineri dupa-amiaza in mai multe de persoane aflate in fata unui campus universitar din apropiere de Toulouse, in sudul Frantei. Trei persoane au fost ranite, doua dintre ele fiind in stare grava, transmite Europe 1.

Situatie incredibila in Botosani: Sediul unei primarii a fost scos la licitatie in urma unui proces de divort

Situatie incredibila intr-o comuna din Botosani. Cladirea in care functioneaza primaria din localitatea Manoleasa a fost scoasa la licitatie, in urma unui proces de divort, desi.

Medici: Barbatul care a murit in urma unui stop cardio-respirator in Piata Obor putea fi salvat

Barbatul care a murit in urma unui stop cardio-respirator in Piata Obor putea fi salvat. Este concluzia la care au ajuns medicii, in urma anchetei deschise in acest caz. Secretarul de stat.

Doi morti si cinci raniti intr-un accident pe DN 21. Componenti din staff-ul echipei Dunarea Calarasi, implicati

Doua persoane si-au pierdut viata si alte cinci au fost ranite in urma unui accident produs miercuri seara pe drumul national 21, in judetul Calarasi, unde un autoturism care a intrat in depasire s-a ciocnit frontal pe contrasens cu un microbuz. in accident au fost implicati membri din staful echipei de liga secunda Dunarea Calarasi.

UPDATE: Doi morti si cinci raniti intr-un accident pe DN 21; Componenti din staff-ul echipei Dunarea Calarasi, implicati

Doua persoane si-au pierdut viata si alte cinci au fost ranite in urma unui accident produs miercuri seara pe drumul national 21, in judetul Calarasi, unde un autoturism care a intrat in depasire s-a ciocnit frontal pe contrasens cu un microbuz. In accident au fost implicati membri din staful echipei de liga secunda Dunarea Calarasi, potrivit news. ro.

Doi morti si cinci raniti intr-un accident produs pe DN 21, in judetul Calarasi

Doua persoane si-au pierdut viata si alte cinci au fost ranite in urma unui accident produs miercuri seara pe drumul national 21, in judetul Calarasi, unde un autoturism care a intrat in depasire s-a ciocnit frontal pe contrasens cu un microbuz, potrivit news. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2402 seconds )