Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac la sediul FSB din Moscova. Presupusul autor a fost lichidat

România Liberă România Liberă,
Atac la sediul FSB din Moscova. Presupusul autor a fost lichidat

Presupusul autor al atacului armat din centrul Moscovei a fost eliminat, a anuntat joi seara Servici. continuă pe România Liberă

Cine este atacatorul de la sediul FSB din Moscova. Bilantul victimelor din Rusia

Barbatul a deschis focul, folosind o pusca Kalasnikov, chiar in sediul securitatii, insa a fost neutralizat de catre autoritati. Presa din Rusia transmite ca atacatorul a reusit sa faca si cateva victime, in timpul scurt in care a actionat. Pana acum au fost confirmate cateva decese, iar alarma a fost data in seara de joi, .

VIDEO Focuri de arma la Moscova, in apropiere de sediul FSB: Mai multi raniti, atacatorul a fost neutralizat Un membru FSB a fost ucis

Un agent al Serviciului Federal de Securitate al Rusiei FSB) a fost ucis joi si alte cinci persoane ranite in urma unui atac comis de un barbat inarmat in apropiere de sediul serviciului secret din centrul Moscovei, au anuntat joi autoritatile, care au afirmat ca suspectul a fost neutralizat, relateaza AFP.

VIDEO Atac armat la sediul FSB din Moscova, soldat cu victime

Un atac armat a avut loc joi seara la sediul din Moscova al Serviciului Federal rus de Securitate FSB), fostul KGB. Cel putin trei persoane au fost ucise, relateaza presa rusa.

BCR a vandut sediul istoric din Piata Universitatii catre un fond de investitii, pentru aproape 28 mil. euro (profit.ro)

Banca Comerciala Romana a vandut cladirea istorica din Piata Universitatii, Palatul Oscar Maugsch, catre un fond de investitii imobiliare specializata in active hoteliere si cladiri de birouri. Suma tranzactiei depaseste cu aproape 40% valoarea de evaluare, care a fost de 20 de milioane de euro, potrivit surselor Profit. ro, ceea ce duce pretul total la aproape 28 milioane de euro.

Panica in Sibiu. Un nou incendiu la mall-ul din oras. Complexul a fost evacuat

Mai multe persoane care se aflau intr-un mall din municipiul Sibiu au fost evacuate de urgenta in cursul serii de miercuri, dupa izbucnirea unui incendiu in parcarea subterana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )