Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este atacatorul de la sediul FSB din Moscova. Bilantul victimelor din Rusia

Playtech Playtech,
Cine este atacatorul de la sediul FSB din Moscova. Bilantul victimelor din Rusia

Barbatul a deschis focul, folosind o pusca Kalasnikov, chiar in sediul securitatii, insa a fost neutralizat de catre autoritati. Presa din Rusia transmite ca atacatorul a reusit sa faca si cateva victime, in timpul scurt in care a actionat. Pana acum au fost confirmate cateva decese, iar alarma a fost data in seara de joi, . continuă pe Playtech

Atac la sediul FSB din Moscova. Presupusul autor a fost lichidat

Presupusul autor al atacului armat din centrul Moscovei a fost eliminat, a anuntat joi seara Servici.

VIDEO Atac armat la sediul FSB din Moscova, soldat cu victime

Un atac armat a avut loc joi seara la sediul din Moscova al Serviciului Federal rus de Securitate FSB), fostul KGB. Cel putin trei persoane au fost ucise, relateaza presa rusa.

Cine este Dan Dinca. Ce meserie are, de fapt, fiul lui Gheorghe Dinca

Se pre ca violenta si comportamentul deviant se poarta in familie! Astazi, unul din fii lui Gheorghe Dinca, mai exact cel mare, Dan, a fost protagonistul unei altercatii violente in fata sediului CNA. Dar cine este Dan Dinca si ce meserie are? Update 18: 40: Dan Dinca s-a predat la sectia 2 de Politie. Update .

Cine este Calina Dumitrescu, fata Catincai Roman. Participa la Bravo, ai Stil, dar uite cum s-a transformat in ultimii ani FOTO

Noul sezon Bravo, ai stil vine cu o surpriza mai mare. Cateva dintre concurentele de anul acesta au fost dezvaluite, iar printre ele se numara si Calina Dumitrescu. Iata cum s-a transformat aceasta in ultimii ani? Calina Dumitrescu, fata Catincai Roman, concurenta la Bravo, ai Stil Fiica Catincai Roman are 20 de ani si adora .

Cine este Gianina, sotia lui Stefan Hrusca. Nici nu te-ai fi gandit ca o femeie cu o astfel de meserie ar putea fi partenera lui

In ultimii 30 de ani ne-am obisnuit ca de Sarabtorile de iarnasa ne strangem in familie si sa asculta colindele lui Stefan Hrusca, popularul solist de muzica folk. Dupa evenimentele din decembrie 1989, cantaretul s-a decis sa se mute in Canada, impreuna cu sotia sa, Gianina. Cine este Gianina, sotia lui Stefan Hrusca Se stiu .

Cine este Andrei Baciu, fostul manechin numit secretar de stat in ministerul Sanatatii. Imaginile care l-au alungat prima data din aceasta functie

Andrei Baciu a fost numit secretar de stat in ministerul Sanatatii, iar fostul manechin s-a mai aflat si in trecut in apropiere de o functie similara. Mai exact, acesta a fost propus ca ministru al Sanatatii, in Guvernul Ciolos, dar aceasta decizie nu a fost niciodata confirmata, fiind ulterior retrasa. Pe final de 2019, cel .

Cine este Nicoleta Tint, noua sefa CSM. Cum a reusit sa fie votata de atat de multi magistrati

In urma cu o saptamana, au fost tensiuni mari la CSM, dupa ce s-au amanat discutiile pentru numirea unui nou presedinte, dupa ce votul a esuat de doua ori in cazul Nicoletei Tint. Anuntul a fost facut la vremea aceea de catre Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu. Nicoleta Tint, primise, pe 10 decembrie, un numar de .

Razvan Botezatu face primele declaratii dupa ce le-a aratat tuturor verigheta. Cine este iubitul fostului prezentator de la Antena Stars

Razvan Botezatu vine cu detalii bomba, dupa ce acesta le-a aratat tuturor fanilor sai inelul de logodna. Ce spune fostul prezentator de televiziune despre cele petrecute dupa recunoasterea orientarii sale, dupa decizia de a se muta in Germania, dar si despre cel care-i va fi sot? Razvan Botezatu, detalii despre logodnicul sau Razvan Botezatu si-a .

Ce bolid conduce Elena Udrea, dupa ce s-a intors in Romania. Cine este femeia care o insoteste pas cu pas

Perioada petrecuta in Costa Rica, unde a fost si inchisa, a facut-o pe Elena Udrea sa isi traiasca acum viata in liniste si armonie, insa, cum obiceiurile vechi nu mor niciodata, viata de lux trebuie sa continue. Ce bolid conduce Elena Udrea, dupa ce s-a intors in Romania? Fostul ministru a fost surprins de fotoreporteri .

Un fost concurent de la Chefi la Cutite da cartile pe fata: Nu stie sa tina o echipa. Cine este cel mai bun jurat de la Antena 1

Un fost concurent de la Chefi la Cutite face dezvaluiri din culisele show-ului culinar difuzat de postul de televiziune Antena 1. A vrut sa intre in echipa lui chef Florin Dumitrescu, dar a ajuns la chef Catalin Scarlatescu. Alfred Ionut Olteanu, alias Alpha, ne-a povestit cum sunt cei doi maestri bucatari in spatele camerelor, dar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )