Libnet.ro
UNICEF

12:15

Atac terorist: 19 morti si 50 de raniti in urma unei explozii pe Manchester Arena, dupa un concert. Imagini de la fata locului

Antena3 Antena3,
Atac terorist: 19 morti si 50 de raniti in urma unei explozii pe Manchester Arena, dupa un concert. Imagini de la fata locului

Politia britanica a anuntat ca trateaza ca pe un atac terorist o explozie produsa luni seara la sala de concerte Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande, transmit agentiile de. continuă pe Antena3

Atentat Manchester Arena. Premierul Theresa May anunta un atac terorist cumplit

Premierul britanic Theresa May a condamnat atacul terorist cumplit, care a avut loc luni seara la Manchester, la iesirea de la un concert din sala Arena Grande, atac soldat cu 19 morti si 50 de raniti,.

Update: Atentat terorist Manchester Arena: 22 morti si 59 de raniti in urma unei explozii, dupa un concert. Imagini de la fata locului

Update: Bilantul mortilor si ranitilor a crescut in atentatul terorist de la Manchester Arena: 22 de morti si 59 de reniti arata ultimul raport al politiei locale. Stire initiala: Politia.

Explozie la Manchester, soldata cu 19 morti si 50 de raniti

O explozie puternica a avut loc aseara la Manchester Arena, la finalul unui concert al artistei americane Arianei Grande, provocand moartea unui numar de 19 persoane si ranirea altor 50, anunta presa din Marea Britanie. Politia trateaza incidentul ca un atentat terorist.

Atentat terorist la Manchester Arena. 19 morti si aproximativ 50 de raniti

Politia britanica a anuntat ca trateaza ca pe un atac terorist o explozie produsa luni seara la sala de concerte Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande, transmit agentiile de.

Atentat terorist pe Manchester Arena. 19 morti si aproximativ 50 de raniti - VIDEO

Politia britanica a anuntat ca trateaza ca pe un atac terorist o explozie produsa luni seara la sala de concerte Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande, transmit agentiile de.

EXPLOZIE pe arena Manchester. Bilant provizoriu: 22 MORTI si 59 de RANITI. Politia trateaza cazul ca pe un atac terorist. Oficiali americani: A fost un atac sinucigas (VIDEO)

UPDATE:Numarul persoanelor decedate in urma atentatului de la arena din Manchester a crescut la 22. UPDATE:Ambasada Romaniei in Marea Britanie a solicitat autoritatilor de acolo date p.

EXPLOZIE pe arena Manchester. Bilant provizoriu: 19 MORTI si 59 de RANITI. Politia trateaza cazul ca pe un atac terorist. Oficiali americani: A fost un atac sinucigas (VIDEO)

UPDATE:Ambasada Romaniei in Marea Britanie a solicitat autoritatilor de acolo date privind nationalitatea victimelor atacului produs luni noapte pe stadionul Manchester si a anuntat ca este.

22 de morti si zeci de raniti intr-un posibil atac terorist la Manchester Arena

Cel putin 22 de persoane au murit si alte 50 au fost ranite in ceea ce politia britanica numeste un atac terorist la Arena Manchester, unde cantareata pop Ariana Grande sustinea un concert.

Explozie la Manchester, soldata cu 19 morti si cel putin 50 de raniti

ACTUALIZARE 08:00 AFP: Ce se stie pana acum despre atentatul de la Manchester O explozie puternica, tratata drept un incident terorist, a avut loc aseara la finalul unui concert, in sala Arena din Manchester, in vestul Angliei, soldata cu 19 morti, relateaza AFP care prezinta ce se stia cateva ore mai tarziu. *ACTUALIZARE 07:30 CNN a anuntat ca atentatorul sinucigas a fost identificat *ACTUALIZARE 07:25 Ariana Grande: imi pare foarte, foarte rau. Nu am cuvinte *ACTUALIZARE 07:19 Cabinetul britanic se reuneste de urgenta dupa explozia de la Manchester *ACTUALIZARE 07:14 Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a declarat, pentru Digi24 ca, pana in prezent, nu au fost identificati cetateni romani printre victimele exploziei de la Manchester. *ACTUALIZARE 07:12 MAE: Ambasada Romaniei la Londra a cerut date privind identitatea victimelor exploziei de la Manchester Arena ----------- O explozie puternica a avut loc aseara la Manchester Arena, la finalul unui concert al artistei americane Arianei Grande, provocand moartea unui numar de 19 persoane si ranirea altor 50, anunta presa din Marea Britanie. Politia trateaza incidentul ca un atentat terorist.

VIDEO Breaking news 19 morti si 50 de raniti in urma unei explozii langa Manchester Arena la concertul Arianei Grande/ Investigatori: Posibil un atentator sinucigas/ Atentatorul ar fi fost identificat

UPDATE O explozie puternica s-a inregistrat, luni seara, langa Manchester Arena, la cateva minute dupa terminarea concertului artistei pop Arianei Grande. Politia britanica vorbeste de 19 morti si peste 59 de raniti. Investigatorii spun ca ar putea fi vorba despre un atentator sinucigas care a detonat bomba cand lumea iesea de la concert. Politia cauta piste acum daca nu exista o retea de atentatori sinucigasi considerand suspect modul in care sinucigasul a putut ajunge asa de aproape de public. Se ia in calcul chiar existenta unei celule islamiste si exista temerea ca ar putea urma si alte atacuri. Atacul nu a fost revendicat pana acum. UPDATE:06:39Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a declarat pentru Digi24 ca, pana in prezent, nu au fost identificati romani printre victime. 05:10 Cabinetul britanic se reuneste de urgenta dupa explozia de la Manchester, conservatorii renunta la campania electorala Reuters)04:22 Atentatorul sinucigas ar fi fost identificat CNN)04:10 Investigatorii presupun ca atentatorul purta o vesta care sa ascunda explozibilul si ca s-a apropiat neobservat la una din intrarile Manchester Arena in timp ce publicul iesea de la concert. Se vehiculeaza in continuare posiblitatea ca atentatul sa fie opera mai multor teroristi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )