Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac terorist la un hotel. Cel putin 20 de persoane au murit

Antena3 Antena3,
Atac terorist la un hotel. Cel putin 20 de persoane au murit

Cel putin 20 de persoane au fost murit in urma unui atac terorist efectuat de militantii al-Shabaab si care a vizat un hotel din Mogadiscio, informeaza agentia de stiri DPA, potrivit Mediafax. Un. continuă pe Antena3

Teroare in SUA. Cel putin doua persoane au murit dupa un atac armat. Politia a intervenit in forta

Teroare in Statele Unite ale Americii. Cel putin doua persoane au fost ucise dupa ce o persoana ar fi deschis focul intr-un campus universitar. Fortele speciale si politistii au actionat in .

Inundatiile au facut prapad in Germania: Cel putin trei persoane au murit

Ploile au facut deja prapad in centrul Europei. Inundatii devastatoare s-au produs in Sud-Vestul Germaniei. Cel putin trei persoane, intre care si un pompier, au murit dupa ce apele s-au.

Inundatiile au facut prapad in sud-vestul Germaniei: Cel putin trei persoane au murit

Cel putin trei persoane, intre care un pompier, au murit duminica noapte in timpul unor inundatii violente provocate de ploile torentiale din sud-vestul Germaniei, au declarat autoritatile locale citate de agentia de presa DPA.

Atac terorist in Mali: Cel putin cinci persoane au murit

Cinci casti albastre au fost ucise duminica intr-o ambuscada terorista in centrul Mali, o premiera in aceasta regiune, in timp ce tara cunoaste de zece zile o recrudescenta a atacurilor mortale impotriva armatei si soldatilor ONU, informeaza AFP.

Cel putin sase persoane au fost ucise in doua atacuri atribuite PKK in sud-estul Turciei

Cel putin sase persoane au fost ucise luni, in doua atacuri separate produse in sud-estul Turciei, zona cu populatie majoritar kurda, au declarat surse din serviciile de securitate, adaugand ca violentele s-au intensificat in regiune in ultimele 24 de ore, relateaza Reuters.

VIDEO. India: Incendiu de proportii la o fabrica de arme. Cel putin 17 persoane au murit si alte 19 au fost ranite

Mai multe persoane au murit, marti dimineata, dupa ce un incendiu izbucnit la un important depozit de munitii al armatei, in centrul Indiei.

Incendiu violent la un depozit de arme din India. Cel putin 17 persoane au murit

Un incendiu izbucnit marti la un important depozit de munitii al armatei, in centrul Indiei, s-a soldat cu moartea mai multor persoane, a relatat mass-media indiene, citate de Agerpres. Potrivit.

Atac terorist la un hotel de lux. Cel putin 10 oameni au murit in urma atacului

Un atac terorist are loc chiar in aceste momente intr-un hotel din Mogadishu. Mai multi oameni inarmati au luat cu asalt hotelul, conform MSNBC. Stire in curs de actualizare.

Explozie puternica intr-un centru comercial. Cel putin doi morti si 16 raniti

Cel putin doua persoane au murit si alte 16 au fost ranite, dupa ce o explozie s-a produs intr-un centru comercial din vestul Afganistanului, cel mai probabil un atac al talibanilor, a declarat joi un oficial.

OSDO: Noi raiduri aeriene in Siria. Cel putin 42 de civili au murit

Cel putin 42 de civili au murit, miercuri, in nordul Siriei, ca urmare a unor raiduri ale aviatiei siriene, ruse si a coalitiei internationale conduse de Statele Unite, informeaza Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2119 seconds )