Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac terorist. Sapte copii au murit dupa ce un dispozitiv exploziv plasat pe marginea unui drum s-a declansat

Antena3 Antena3,
Atac terorist. Sapte copii au murit dupa ce un dispozitiv exploziv plasat pe marginea unui drum s-a declansat

Sapte copii au fost ucisi si doi au fost raniti sambata de un dispozitiv exploziv plasat pe marginea unui drum din sudul Afganistanului, conform unor responsabili locali. Mina a fost pusa de talibani pe un. continuă pe Antena3

Digi24: VIDEO. Florin Morariu, eroul unui atac terorist din Anglia, rupe un steag PSD la mitingul din Iasi

PSD a organizat un miting, la Iasi, pe 9 mai, de Ziua Europei, simultan cu mitingul informal al liderilor UE de la Sibiu. in acelasi timp, in jurul Pietei Unirii din oras s-au strans persoane care au scandat Hotii! si PSD, ciuma rosie. Printre acestia s-a aflat si Florin Morariu, ieseanul decorat de regina Elisabeta a II-a pentru gestul sau de curaj din timpul unui atac terorist din Londra.

Tragedie la Suceava. Un tanar a murit dupa ce o caruta plina cu lemne s-a rasturnat peste el

Dumitru Sposob, un barbat in varsta de 34 de ani din satul Gropeni, comuna Balcauti, judetul Suceava, a murit dupa un accident bizar. Omul a pierit sub o caruta incarcata cu lemne care s-a rasturnat.

Atac terorist la un ONG. Mai multe persoane au murit

Cinci persoane, printre care un politist si o femeie, au fost ucisi miercuri intr-un atac al talibanilor asupra unui ONG international din centrul capitalei afgane Kabul, relateaza dpa. Atacul asupra.

Caz socant. Un fotbalist a murit dupa ce a baut un pahar cu apa rece imediat dupa meci. Avea 27 de ani

Un tanar de 27 de ani, fotbalist amator, a murit in urma unui stoc cardiac suferit dupa ce a baut un pahar cu apa rece. Ludwin Florez Nole abia terminase un meci de fotbal disputat pentru echipa Los Rangers din.

Sfarsit tragic pentru un tanar. A murit dupa ce a adormit la volan

O tragedie s-a produs in cursul diminetii de joi. Un tanar de doar 27 de ani a sfarsit tragic dupa ce a adormit la volan. Baiatul din Salaj, judetulPlopisa muritdupa ce autoturismul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )