Libnet.ro
UNICEF

08:45

Atac terorist pe Times Square din New York, dejucat. Uita-te la multimile de oameni

Antena3 Antena3,
Atac terorist pe Times Square din New York, dejucat. Uita-te la multimile de oameni

Politia SUA a impiedicat un complot terorist international sa cauzeze posibile victime in mai multe locuri pentru concerte din New York, in Times Square si statii de metrou, potrivit oficialilor,. continuă pe Antena3

FBI a dejucat un atac terorist al ISIS asupra mai multor obiective din New York City

Un tribunal federal din Manhattan a facut publice acuzatiile ce au fost aduse impotriva a trei presupusi sustinatori ai gruparii teroriste ISIS, acestia fiind acuzati ca ar fi planuit o serie de atacuri cu bomba in New York City, inclusiv asupra metroului new yorkez si in Times Square.

ATAC ARMAT in New York. S-A DESCHIS FOCUL! Imagini LIVE

O persoana a fost ucisa intr-un atac armat in zona Upper West Side din New York, scrie Daily Mail. Autorul atacului armat nu a fost inca prins de politisti. Incidentul s-a petrecut.

Focuri de arma la New York. O persoana a fost ucisa

O persoana a fost ucisa intr-un atac armat in zona Upper West Side din New York, scrie Daily Mail. Autorul atacului armat nu a fost inca prins de politisti. Incidentul s-a petrecut.

Un barbat a deschis focul asupra multimii in New York

Un barbat a deschis focul asupra multimii in zona Upper West Side din New York, ucigand o persoana, potrivit Daily Mail.

BlackBerry isi muta actiunile la New York Stock Exchange

BlackBerry Ltd. din Canada isi muta actiunile comune de la NASDAQ la New York Stock Exchange NYSE), potrivit anuntului facut marti seara de compania tehnologica.

SUA: Localnicii din New Orleans sunt evacuati, din cauza furtunii Nate, care in drumul sau a ucis 25 de oameni

Autoritatile din New Orleans au evacuat mai multi rezidenti situati in afara sistemului de diguri al orasului, in timp ce furtuna tropicala Nate se indreapta spre Coasta Golfului din S. , dupa ce a ucis cel putin 25 de persoane din America Centrala, relateaza Reuters.

UPDATE FOTO VIDEO Alarma la Londra! O masina a intrat in multime in fata Muzeului de Istorie Naturala. Politia, rezervata daca este atac terorist

Cativa oameni au fost raniti dupa ce o masina a intrat in pietoni sambata dupa-amiaza pe trotuarul din fata Muzeului de Istorie Naturala din Londra, anunta BBC.

Caru' cu vedete: PrintesaMadeleine a Suediei se plimba cu taxiul prin New York;DJ Wanda, bulversata din cauza unui diagnostic;Cornel Gales a aparut la TV cu fiica presupusei sale iubite

S-a aflat! E fericire mare pentru Kate Middleton si Printul William!Medicii i-au anuntat pe ducele si ducesa de Cambridge ca vor avea o fetita, iar aceasta urmeaza sa vina pe lume in luna. Ce a facut Lora, in culisele unui eveniment monden, chiar inainte de a urca pe scena!Lora, una dintre cele mai apreciate artiste din lumea muzicala de la noi din tara, a fost surprinsa intr-o ipostaza mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )