Libnet.ro
UNICEF

22:30

Atacatorul de la baza aeronavala din SUA era un sublocotenent saudit. Ce spune Riadul despre incident

Adevărul Adevărul,
Atacatorul de la baza aeronavala din SUA era un sublocotenent saudit. Ce spune Riadul despre incident

Regele Salman al Arabiei Saudite a condamnat atacul armat de la baza aeronavala din Pensacola, al unui student saudit, catalogandu-l ca barbar, a declarat presedintele american Donald Trump, potrivit BBC. continuă pe Adevărul

Mesaje transmise de atacatorul de la baza aeronavala din Florida inainte de a omori trei oameni: Va urasc pentru ca finantati si comiteti crime impotriva musulmanilor

Sauditul care a omorat trei persoane vineri la baza aeronavala din Florida a transmis mesaje ostile Statelor Unite inainte de a comite atacul a spus SITE, Institutul de cautare a organizatiilor teroriste internationale, relateaza AFP. Atacul a fost filmat de alti doi sauditi.

Atac armat la o baza aeronavala din SUA, soldat cu cel putin doi morti

O persoana a fost ucisa intr-un atac armat, vineri,in baza aeronavala americana Pensacola, in Florida, iar atacatorul este la randul sau mort, relateaza AFP.

Huawei isi muta centrul de cercetare-dezvoltare din SUA in Canada

Gigantul chinez Huawei isi muta centrul de cercetare-dezvoltare R and D) din SUA in Canada, din cauza sanctiunilor americane, a anuntat, ieri, donatorul companiei, Ren Zhengfei, transmite AP, conform Agerpres.

Barbatul care a ucis trei oameni la baza Blue Angels a marinei americane din Pensacola era din Arabia Saudita

Ucigasul care a deschis focul intr-o baza aeronavala din Florida, vineri, ucigand trei persoane inainte de a fi omorat, era un saudit membru al aviatiei Regatului, care urma un curs de formare, a confirmat guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, citat de AFO.

RUGACIUNI pentru Anamaria Prodan! Accidentul a fost CUMPLIT! Stirea a venit in aceasta dimineata din SUA

Incident dramatic in showbiz-ul romanesc! Celebra Anamaria Prodan a fost nevoita sa ia avionul spre SUA dupa ce a aflat ca fiica ei a suferit o accidentare teribila dupa ce a practicat sp ortu l preferat,.

Iohannis: Trump este in campanie. Nu va veni in Romania inainte de alegerile din SUA

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca Donald Trump este in campanie electorala si cu siguranta nu va veni in Romania inainte de alegerile din Statele Unite, insa invitatia pentru acesta ramane deschisa, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )