Libnet.ro
UNICEF

19:30

Atacatorul de la comisariatul din Paris ar fi trecut prin mai multe tari europene, inclusiv Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Atacatorul de la comisariatul din Paris ar fi trecut prin mai multe tari europene, inclusiv Romania

Individul ucis joi in fata unui comisariat de politie din arondismentul 18 al Parisului - trei gloante din sase trase de doi politisti l-au ranit mortal - ar fi trecut prin mai multe tari ale Uniunii Europene, printre care si Romania, potrivit publicatiei franceze Journal du Dimanche, care citeaza presa germana. continuă pe Ziarul Bursa

Islamistul impuscat mortal joi, la Paris, a trecut prin Romania, Elvetia, Luxemburg si Germania

Barbatul impuscat mortal de fortele de ordine joi dimineata, in timp ce incerca sa atace o sectie de politie din Paris, a trecut prin Romania, Elvetia, Luxemburg si Germania, inainte de a ajunge in Franta pe 24 decembrie, relateaza Le Journal du Dimanche, citat de Le Figaro in editia online.

Mai multe firme sunt interesate de inchirierea Complexului de Agrement Tampa din Brasov

Mai multe companii s-au aratat interesate de preluarea in inchiriere a Complexului de Agrement Tampa din Brasov, acestea solicitand mai multe date Consiliului Judetean, institutia care organizeaza licitatia in acest sens.

VIDEO Noi dezvaluiri despre islamistul impuscat mortal joi la Paris: Acesta a trecut prin Romania, Elvetia, Luxemburg si Germania, inainte de a ajunge in Franta

Politia germana a anuntat ca barbatul impuscat mortal de fortele de ordine joi dimineata, in timp ce incerca sa atace o sectie de politie din Paris, a locuit intr-un centru pentru solicitanti de azil din Germania. Pe de alta parte, cotidianul Le Journal du Dimanche scrie ca barbatul a trecut prin Romania, Elvetia, Luxemburg si Germania, inainte de a ajunge in Franta pe 24 decembrie.

Barbatul care a atacat o sectie de politie din Paris a trecut prin Romania

Barbatul impuscat mortal de fortele de ordine joi dimineata, in timp ce incerca sa atace o sectie de politie din Paris, a trecut prin Romania, Elvetia, Luxemburg si Germania, inainte de a ajunge in.

Vizita surpriza a presedintelui Hollande la Marea Moschee din Paris

Presedintele francez, Francois Hollande, a efectuat duminica o vizita-surpriza la Marea Moschee din Paris, cu ocazia ceremoniilor din Piata Republicii pentru comemorarea victimelor atentatelor din ianuarie si noiembrie 2015, a anuntat Palatul Elysee, citat de AFP in pagina online.

Vizita-surpriza a presedintelui Frantei la Marea Moschee din Paris

Presedintele francez Francois Hollande a efectuat duminica o vizita-surpriza la Marea Moschee din Paris, in contextul ceremoniilor dedicate memoriei victimelor atentatelor jihadiste din noiembrie si ianuarie in Piata Republicii, relateaza AFP si Info Europe 1, citand Palatul Elysee.

Surse: Adeptul gruparii SI, impuscat in fata comisariatului de politie din Paris, a fost identificat

Barbatul impuscat mortal, joi, in fata unui comisariat de politie din Paris, dupa ce a incercat sa atace sediul fortelor de ordine, ar fi fost identificat de persoane din anturajul sau, care sustin ca e tunisian si ca il cheama Tarek Belgacem, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Autoritatile franceze, in alerta. Nu pot identifica autorul atacului din Paris

Identitatea barbatului impuscat joi in fata unui comisariat de politie din arondismentul al XVII-lea din Paris este inca incerta, a indicat vineri procurorul Parisului, Francois Molins, la postul de radio.

Charlie Hebdo, dupa un an: Un barbat inarmat a incercat sa atace un sediu al politiei din Paris

Un barbat inarmat cu un cutit si o centura exploziva a fost impuscat mortal de fortele de ordine din Paris, dupa ce a incercat sa atace joi un sediu al politiei franceze situat in arondismentul al XVIII-lea, invocand un atac in numele lui Allah,.

Un barbat inarmat cu un cutit a fost ucis in fata unui comisariat de politie din Paris

Un barbat a fost ucis astazi in fata unui comisariat de politie din Paris, au anuntat surse politienesti, citate de AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )