Libnet.ro
UNICEF

10:00

Atacatorul din Braila este recidivist. Acum trei ani a batut cu ranga, alaturi de tatal sau, un alt barbat

Hotnews Hotnews,
 Atacatorul din Braila este recidivist. Acum trei ani a batut cu ranga, alaturi de tatal sau, un alt barbat

Valentin Marius Parfenie, tanarul de 20 de ani din Braila, care duminica a injunghiat o persoana si a lovit cu masina mai multe persoane in fata unui mall, a batut cu ranga, pe cand avea 17 ani, impreuna cu tatal sau un alt barbat, scrie Adevarul. continuă pe Hotnews

VIDEO Un tnar a njunghiat un barbat, apoi a intrat cu masina n pietoni pe centura orasului si n parcarea de la mall-ul din Braila. Filmul evenimentelor. Ce a spus atacatorul

Un tanar de 20 de ani, baut, a injunghiat un barbat cu care se intalnise pentru a-i vinde masina, duminica, la Braila, dupa care i-a furat autoturismul si a urmat o cursa nebuna pe centura orasului, unde a lovit violent doi trecatori, apoi a intrat intr-un grup de oameni in parcarea unui mall. in total, au fost ranite zece persoane, barbatul injunghiat fiind in stare critica la spital. Atacatorul din Braila este recidivist. Acum trei ani a batut cu ranga, alaturi de tatal sau, un alt barbat.

Primele imagini cu ATACATORUL din Braila: Trebuie sa curga SANGE in tara asta! (VIDEO)

Trebuie sa curga sange in tara asta! - a strigat atacatorul din Braila, in timp ce era imobilizat si tinut la pamant. Tanarul de 20 de ani a incercat de trei ori sa intre in mall, dar stal.

VIDEO Ce a spus atacatorul din Braila dupa ce a intrat cu masina n oamenii din fata mallului

Tanarul sofer din Braila care a ranit zece persoane, dintre care una grav, dupa un conflict legat de o masina, a strigat ca Trebuie sa curga sange pentru tara asta, dupa ce a fost scos din automobilul cu care a intrat in mallul din Braila, potrivit inregistrarilor video de la fata locului.

O poarta de intrare in Timisoara, estetizata acum trei ani cu 50.000 de euro, va fi demolata. Primarul Robu: Eu am spus ca e o prostie ca avem porti

Poarta de intrare in Timisoara dinspre Arad, sora geamana a portii de intrare in oras dinspre Lugoj, va fi demolata. Poarta a fost infrumusetata acum trei ani cu suma de 50. 000 de euro.

E socant ce a strigat tanarul inainte de a intra cu masina in mall-ul din Braila: Trebuie sa curga sange pentru....

Un martor, care a asistat la incidentul teribil produs intr-un mall din Braila, sustine ca agresorul a facut o declaratie halucinanta, inainte de a comite fapta. Tanarul de 20 de ani ar fi strigat continuu ca.

Resursele de apa vor fi verificate o data la trei ani

Fantanile, forajele de mica adancime si captari de apa, o data la trei ani, vor fi verificate de catre Agentia Nationala pentru Sanatate Publica, la solicitarea autoritatii locale sau a detinatorului de sursa de apa.

Joe Holder, cel mai fericit barbat din lume! Este trainerul modelelor Victorias Secret!

In fiecare an, show-ul Victorias Secret ne dovedeste inca o data ca modelele care imbraca noua colectie sunt cele mai frumoase din lume. Omul care se afla in spatele fizicului lor de invidiat este Joe Holder.

Guvernul discuta un proiect de OUG privind continuarea Programului Masa calda n scoli, un program care se defasoara de trei ani n doar 50 de scoli, fara a fi extins la nivel national

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta care prevede continuarea unui program pilot mai vechi, Masa calda in scoli, si in 2019. Acest program ar urma sa se desfasoare pentru al treilea an consecutiv in doar 50 de scoli, fara a fi extins la nivel national, chiar daca pana acum si-a dovedit utilitatea, fiind constatata reducerea abandonului scolar in unitatile in care a fost aplicat. Potrivit proiectului, prescolarii si elevii din 50 de unitati de invatamant primesc gratuit o masa calda sau un pachet alimentar, in limita unei valori zilnice de 10 lei/beneficiar, inclusiv TVA. Pana acum era 7 lei pentru fiecare elev.

Panica la un MALL din Capitala! Este alerta de incendiu! Detalii de ultim moment (VIDEO)

UPDATE Alarma de incendiu a pornit la un mall din Capitala dupa ce un incendiu de mici dimensiuni a izbucnit in zona tehnica. Reprezentantii centrului comercial au precizat ca incendiul a fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2128 seconds )