Libnet.ro
UNICEF

23:00

Joe Holder, cel mai fericit barbat din lume! Este trainerul modelelor Victorias Secret!

ADPM ADPM,
Joe Holder, cel mai fericit barbat din lume! Este trainerul modelelor Victorias Secret!

In fiecare an, show-ul Victorias Secret ne dovedeste inca o data ca modelele care imbraca noua colectie sunt cele mai frumoase din lume. Omul care se afla in spatele fizicului lor de invidiat este Joe Holder. continuă pe ADPM

Idris Elba este cel mai sexy barbat din lume in anul 2018!

Idris Elba, la 46 de ani, este considerat starul Hollywood-ului si a fost inconorat cu titlul de cel mai Sexy Barbat din lume, in anul 2018.

Cei mai sexy barbati din lume din 1985 pana astazi! Vezi galeria foto!

Revista People a realizat un top cu cei mai hot barbati din lume din 1985 pana in ziua de astazi. Ia un loc si aseaza-te confortabil pentru ca urmatoarele minute le vei petrece in compania unor barbati atat de sexy.

Cornel Amariei, primul roman inclus in topul celor mai remarcabili tineri din lume

Cornel Amariei, la varsta de 23 de ani, este primul roman inclus in topul celor mai remarcabili tineri din lume in editia din 2018.

Markit: Activitatea din industria si serviciile zonei euro, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Un studiu realizat de compania de analize financiare Markit arata ca activitatea economica din zona euro a inregistrat, in octombrie, cel mai semnificativ declin din ultimii doi ani, pe fondul sporirii tensiunilor comerciale si a tarifelor vamale, transmite Reuters.

Idris Elba a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata. Reactia amuzanta a actorului

Actorul si producatorul britanic Idris Elba, in varsta de 46 de ani, a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata de catre revista People.

Actorul Idris Elba, desemnat de revista People cel mai sexy barbat n viata

Actorul britanic Idris Elba, in varsta de 46 de ani, a fost ales cel mai sexy barbat in viata pe 2018 de revista People, el succedandu-i cantaretului american Blake Shelton.

Cel mai mare radiotelescop din lume are o problema nesteptata

Cel mai mare radiotelescop din lume, construit in China si dat in functiune acum mai bine de un an, se confrunta cu o problema destul de serioasa. Chinezii au ales un loc destul de izolat din.

Faze tari: Un barbat pe care familia l credea mort s-a ntors acasa, la 2 luni dupa nmormntare; O femeie, campioana la concursul de mncat ardei iuti; Fostul cel mai gras om din lume risca nchisoarea. Ce a facut, profitnd de starea sa

Un hot care a urcat intr-un autobuz sa jefuiasca pasagerii a dat nas in nas cu mama lui. Reactia incredibila a femeii cand a vazut ce facea fiul ei. Dupa ce s-a urcat in mijlocul de transport, talharul a scos. Un gandac scapa de o furnica zombie cu o miscare de karate. Un cercetator din cadrul Universitatii Vanderbillt a descoperit.

Actiunile europene, cel mai ridicat nivel al ultimei luni

Actiunile europene au atins joi cel mai ridicat nivel din ultima luna, continuand evolutia pozitiva de dupa alegerile din Statele Unite, datorita rezultatelor financiare bune raportate de Societe Generale, Commerzbank si Sodexo, care au atenuat ingrijorarile legate de o incetinire a cresterii profiturilor, arata Reuters.

N-a avut nicio legatura, SINCER!. DRAGNEA, prins cu MINCIUNA, se balbaie si se lauda ca e cel mai TRANSPARENT om din Romania (VIDEO)

Marti, dupa ce a mers in biroul lui Liviu Dragnea, Ministrul Justitiei a recunoscut ca a discutat cu acesta inclusiv despre sesizarea catre CCR, rezolvata intre timp, asupracompleturilorde 5.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )