Libnet.ro
UNICEF

12:30

Atacul din Siria de pe 21 august, pornit din zone controlate de regimul sirian: Cel putin 281 de morti, identificati in urma atacului

B1 B1,
Atacul din Siria de pe 21 august, pornit din zone controlate de regimul sirian: Cel putin 281 de morti, identificati in urma atacului

Atacul chimic de la 21 august, langa Damasc, a fost comis de regimul sirian si s-a soldat cu cel putin 281 de morti, in special in randul populatiei civile, potrivit unor informatii apartinand. continuă pe B1

Atacul din Siria de pe 21 august a fost comis de regim, afirma Parisul

Atacul chimic de la 21 august, langa Damasc, a fost comis de regimul sirian si s-a soldat cu cel putin 281 de morti, in special in randul populatiei civile, potrivit unor informatii apartinand serviciilor franceze de informatii date publicitatii luni de catre Guvern.

Criza SIRIA. Franta este de parere ca atacul din Siria de pe 21 august a fost comis de regim.

Noi informatii cu privire la atacul chimic din 21 august au aparut recent in mass-media straina. Serviciile secrete franceze ar fi lansat informatii conform carora atacul chimic de la 21 august, langa Damasc, soldat cu cel putin 281 de morti, in special in randul populatiei civile,a fost comis de regimul sirian, potrivit Mediafax. Acest atac a fost masiv. Noi identificam cel putin 281 de decese, a precizat o sursa guvernamentala franceza. Aceasta evaluare este cu mult mai mica decat cea .

Franta: Atacul chimic din Siria a fost condus de fortele lui Bashar al-Assad

Fortele loiale presedintelui sirian Bashar al-Assad au condus un atac chimic masiv si coordonat pe 21 august, potrivit unui raport declasificat al serviciilor secrete franceze, relateaza Reuters, citata de.

CRIZA SIRIA. SUA sustin ca atacul chimic din Siria a provocat moartea a 1.429 de persoane.

Atacul chimic din Siria a provocat moartea a 1. 429 de persoane, dintre care 426 de copii, potrivit informatiilor obtinute de serviciile de informatii americane, a anuntat vineri secretarul de Stat american John Kerry, transmite Mediafax. Citeste si LIVE TEXT. Criza din SIRIA se acutizeaza. In lipsa aliatilor, Obama ar putea interveni singur.

Statele Unite: Atacul chimic din Siria a provocat moartea a 1.429 persoane

Secretarul de Stat american John Kerry a anuntat, vineri, ca atacul chimic din Siria a provocat decesul a 1. 429 de persoane, dintre care 426 sunt copii, relateaza AFP. Datele au fost furnizate pe baza.

Imagini SOCANTE cu victimele atacurilor cu ARME CHIMICE din Siria, prezentate la Sinteza Zilei

Un reportaj al ABC News, ce contine imagini socante cu victimele atacurilor cu arme chimice din Siria, a fost prezentat in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Potrivit autoritatilor de la Washington, peste.

CRIZA SIRIA. Un singur membru al echipei care a filmat presupusul atac chimic din Siria a ...

CRIZA SIRIA: Un singur membru al echipei care a filmat imaginile cu presupusul atac chimic din 21 august din Siria, aparute pe YouTube, a supravietuit, se arata intr-un interviu citat de Foreign Policy, in editia electronica, transmite Mediafax. Activista Razan Zaitouneh, care conduce Violations Documentation Center din Siria, a declarat ca echipa sa a mers in suburbia Damascului, Zamalka, imediat dupa atacul chimic care ar fi avut loc la 21 august. Personalul comisiei locale din Zamalka, ce .

Secretarul general al NATO: Personal, sunt convins ca regimul sirian este responsabil de atacul chimic din Siria

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a declarat, luni, ca a vazut dovezi care l-au convins ca de atacul chimic de la 21 august din Siria se fac responsabile autoritatile siriene, informeaza Reuters.

Americanii detin dovada! Esantioanele analizate demonstreaza utilizarea gazului sarin in atacul chimic din Siria

Secretarul de Stat american John Kerry a declarat ca Statele Unite au primit si analizat esantioane care dovedesc utilizarea gazului sarin in atacul chimic de la 21 august atribuit de catre Washington regimului al-A.

Criza din Siria: Casa Alba a cerut in mod oficial Congresului sa autorizeze un atac militar in Siria/ FBI si-a sporit masurile de supraveghere a sirienilor din SUA

Casa Alba a cerut, sambata dupa-amiaza, oficial Congresului autorizarea efectuarii unui atac militare in Siria, pentru a permite presedintelui Barack Obama sa opreasca si sa previna atacuri cu arme chimice. Un vot in Senatul american este asteptat in a doua saptamana din septembrie, insa rezolutia trebuie sa treaca prin ambele camere. Congresul isi reia activitatea pe 9 septembrie. Presedintele Frantei, Francois Hollande, si-a manifestat sustinerea fata de decizia lui Barack Obama, aratand ca lumea trebuie sa transmita un mesaj puternic presedintelui Bashar al Assad care sa demonstreze ca utilizarea armelor chimice nu poate fi acceptata. Premierul Marii Britanii, David Cameron, care in urma cu doua zile a suferit o infrangere dupa ce Parlamentul de la Londra a respins propunerea de participare la o lovitura impotriva Siriei, a declarat ca intelege si sustine decizia liderului de la Casa Alba. Ora 18:20 Kerry: SUA detin esantioane care dovedesc folosirea gazului sarin in Siria pe 21 august. Ora 17:12 Liga Araba reitereaza ca va spriji un atac militar al SUA indreptata impotriva Siriei. Ora 15:07 Presa de stat siriana: Faptul ca Obama solicita aprobarea Congresului marcheaza o retragere istorica a SUA din SiriaOra 14:12 FBI si-a sporit masurile de supraveghere a sirienilor care traiesc in SUA, de teama unor atacuri teroriste.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )