Libnet.ro
UNICEF

21:00

Atacul de la Kabul in care si-a pierdut viata un diplomat roman: Cei cinci teroristi au stiut unde sa mearga, aveau informatii Avertismentul dat de fosti ambasadori americani

Hotnews Hotnews,
 Atacul de la Kabul in care si-a pierdut viata un diplomat roman: Cei cinci teroristi au stiut unde sa mearga, aveau informatii Avertismentul dat de fosti ambasadori americani

Atacul de la Kabul in care si-a pierdut viata un diplomat roman si care a fost revendicat de gruparea talibanilor a fost comis de cinci teroristi care ar fi avut informatii clare despre complexul vizat. Atacul a durat mai multe ore, povesteste, pentru Digi24, Stefan Coman, expert in alegeri, prezent in capitala Afganistanului. Atacul s-a soldat cu moartea a 16 persoane si ranirea altor 119. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila condamna atacul terorist din Afganistan, in care si-a pierdut viata un diplomat roman: Acest act de o cumplita cruzime nu ne abate de la angajamentul nostru

Premierul Viorica Dancila condamna ferm, intr-un mesaj postat pe Facebook, atentatul terorist din Afganistan in urma caruia un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a murit, iar altul a fost ranit, ea notand ca acest act de o cumplita cruzime nu ne clatina determinarea si nu ne abate de la angajamentul nostru, alaturi de partenerii internationali, in lupta impotriva terorismului.

Asemanari intre cazul Bengazi, cand ambasadorul american a fost ucis in Libia, si asaltul teororist din Kabul, soldat cu moartea unui diplomat roman FOTO: Momentul in care Seful Ambasadei romane e escortat de fortele afgane

EXCLUSIV ONLINE Asaltul terorist comis in noaptea de 2 spre 3 septembrie, in cadrul campusului in care isi desfasura activitatea Ambasada Romaniei la Kabul, in urma caruia un diplomat roman a fost ucis,.

VIDEO Imagini si marturii ale atacului de la Kabul, in care si-a pierdut viata si un roman

Cel putin 16 persoane, printre care si un roman, au fost ucise si peste 100 au fost ranite, dupa o explozie a unei masini-capcana, urmata de un asalt cu arme de foc, in centrul capitalei Afganistanului, Kabul, acesta fiind al treilea atac revendicat de talibani in tot atatea zile.

ANALIZA Contextul sangeros si mizele atentatului din Kabul, in care a murit si un diplomat roman

Atacul sangeros de la Kabul, din noaptea de 2 spre 3 septembrie, in care si-a pierdut viata si un diplomat roman, vine intr-un context complicat si foarte sangeros in Afganistan. Americanii isi negociaza retragerea trupelor din Afganistan, urmeaza apoi alegeri prezidentiale in aceasta tara, iar atentatele talibanilor s-au tinut lant in ultima perioada. in acest context, orice occidental, deci si roman, reprezinta o tinta pentru teroristi.

Cum a relatat presa straina atacul din Afganistan care a dus la moartea unui diplomat roman si la ranirea altuia. Rezident: Vrem strainii astia sa plece din cartierul nostru! (FOTO, VIDEO)

Atacul din Kabul, de luni, a fost raportat inclusiv de unele dintre canalele media majore, din unele informatii reiesind ca anumite factiuni din interiorul talibanilor nu ar fi de acord cu intelegerea care ar urma.

Cum s-a produsatacul de la Kabulin care a fost ucisun ofiter SIE

Barbatul de 43 de ani care facea parte din structura de securitate a ambasadei noastre la Kabul era ofiter al Serviciului de Informatii Externe, potrivit fostului presedinte Traian Basescu. Atacul in care acesta si-a pierdut viata s-a produs pe fondul informatiilor privind o retragere importanta a trupelor americane din Afranistan.

Dan Barna: Atentatul de la Kabul demonstreaza ca nu ne mai putem permite deloc momente in care sa lasam garda jos, terorismul si radicalizarea nu tin cont de nicio regula

Liderul USR, Dan Barna, reactioneaza in urma atentatului terorist din Kabul, soldat cu moartea unui diplomat roman si ranirea unul alt angajat al ambasadei tarii noatre in Afganistan. intr-un mesaj pub.

Cine era, de fapt, romanul mort in atentatul terorist de la Kabul. Si-a sacrificat viata pentru colegi!

Oficial roman, mort in atentatul terorist de la Kabul din 2 spre 3 septembrie. Diplomatul si-a sacrificat viata pentru colegii sai. Cine era de fapt? Cine era, de fapt, romanul mort in atentatul terorist de la Kabul in cursul noptii de 2 spre 3 septembrie, in cadrul campusului in care isi desfasoara activitatea Ambasada Romaniei .

MAE: Un diplomat roman a fost ucis, iar altul a fost ranit intr-un atac terorist in Afganistan (FOTO, VIDEO)

Un diplomat roman a fost ucis, iar un altul a fost grav ranit itr-un atac terorist care a avut loc in capitala Afganistanului, informeaza Ministerul roman al Afacerilor Externe. Potrivit unui comunicat de.

VIDEO Filmul accidentului de la Spa, in urma caruia Anthoine Hubert si-a pierdut viata: O tragedie produsa in 11 secunde

Cotidianul Marca a prezentat o inregistare video cu explicatii ale accidentului din Formula 2, care a avut loc sambata, la Spa-Francorchamps, in urma caruia pilotul de 22 de ani al echipei Arden, Anthoine Hubert, si-a pierdut viata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2949 seconds )